Sahabat Alam Maya

Monday, October 31, 2011

Tempahan Pertama Apam Dot Dot

Ada yang terpenyek dlm bekas ni

Baru berani nak ambil tempahan buat apam dot dot ni. Ini boss munna yang minta buatkan apam ni untuk jamuan sekolah anak dia.


Sebekas ni dapat 50 biji... boss munna tempat 100 biji. Alhamdulillah boss kata kawan-kawan anak dia suka sangat. TQ boss... lain kali bolehlah tempah lagi.

Hujung bulan ni pun ada tempahan lagi..untuk majlis kahwin. 20/11/11 pula nak buat lagi apam ni sponsor untuk adik ipar munna yang akan berkahwin.

30 comments:

  1. apam ni memang sedap pun sebab tu ramai order...

    ReplyDelete
  2. bagus..jana pendapatan sampingan..

    ReplyDelete
  3. comel..!! :)

    wah nak buat tuk kenduri kawin...banyak tu...moga success yer kak..!! :)

    ReplyDelete
  4. naik rega bos, barang dah naik ni

    ReplyDelete
  5. wah dah meniaga apam dah dia...suke3...

    ReplyDelete
  6. cayalah akak.......comei-comei apom dot nieh..

    ReplyDelete
  7. semoga bisnes munna makin maju...

    ReplyDelete
  8. dh ramai pandai buat apam ni.Munna try la buat Apam stroberi, apam ladybird dan apam angry bird pulak. Dia sama jer munna, hiasan luar je berbesa. Msti lg byk permintaan.

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah, beshnye kakmunna, meniaga ni seronok kan, takpe kakmunna slow slow...kan

    ReplyDelete
  10. lepas ni makin banyak le tempahan..
    2,3 tahun lagi buka kedai la munna..:0

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah..rezeki..
    dah lama tak buat apam polkadot..

    ReplyDelete
  12. cayalah munna..
    dh ada tempahan ghitu..
    mesti sodap ni.. =)

    ReplyDelete
  13. sedapnyaaaa dikkk
    nak tempah jugak boleh munna ! :)

    ReplyDelete
  14. Assalam...
    Salam perkenalan dari Teratak Usang.
    Sedapnya tengok...

    ReplyDelete
  15. filing ape ni kak munna? selalu 50pcs kak munna caj bape hengget?

    ReplyDelete
  16. kak munna????????
    hamboi2....dah amik order apam dot2 ek...yan pun ade buat taw tp tak cantik mcm ni laa kak...huhuhu

    ReplyDelete
  17. wah..dah berbisnes!
    semoga murah rezeki kak munna

    ReplyDelete
  18. wah bagusnya kak , pasni saya boleh order sama nie hehe....

    ReplyDelete
  19. Alhamdullillah rezeki ;)
    comel apam polkadot ni tu yg ramai org suka.

    ReplyDelete
  20. wahhh...makin maju ke depan ni..k.munna ..brape harga utk sebekas ni... klo nk tmph dh x smpat kan?? sbb nk gna jumaat ni

    ReplyDelete
  21. tahniah munna....moga makin terus murah rezki dgn tempahan apam dot dot pasni ye!

    ReplyDelete
  22. kiut2 yeh apam nih..makin murah la rejeki munna pasni yeah. Asal je rajin, apa pun boleh kan?

    ReplyDelete
  23. waa rezeki tu munna...bleh bisnes pas ni

    ReplyDelete
  24. hebat munna..


    kak ati dah lama nak buat
    tapi tak terbuat pulak :)

    ReplyDelete
  25. Wah suka tgk org yg berjaya melangkah setapak kehadapan ni. Dah boleh terima tempahan ya..tahniah!

    ReplyDelete
  26. Okla tu kak, nampak pun sedap :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails