Sahabat Alam Maya

Monday, November 21, 2011

Apam Polkadot Versi Apam Strawberry

Selalunya buat apam polkadot je. Tapi teruja tengok apam polkadot ni dah di ubah jadi macam-macam ... jadi munna pun buat apam polkadot versi strawberry.


Munna buat apam ini untuk majlis walimatulurus adik ipar munna hujung minggu yang lalu.



23 comments:

  1. apa lagi corak yg boleh dicuba ya utk apam ni? maybe corak harimau bintang? :P

    ReplyDelete
  2. tetap comel apam tu..menarik jugak bentuk strawberi :)

    ReplyDelete
  3. Wahhh cantiknya..
    Kratip la akak nieh :)

    ReplyDelete
  4. wah..comelnye..
    macam2 corak dah ada skrg ni kan.. ^_^

    ReplyDelete
  5. comelnya apam tu munna...suke kita tgok..silap2 nak makan pun syg...hihi

    ReplyDelete
  6. teringin nak buat.. tapi pemalassss amat.. hehehe

    ReplyDelete
  7. Cantiklah munna... walau rasa sama tapi nampak dimata tu yg terpikat kan:)

    ReplyDelete
  8. alahai...comelnya...!!! :)

    apam ni buat hantaran or door gift..?

    ReplyDelete
  9. cantik!! kak munna,nak sebungkus apam polkadot boleh? huhu. :P

    ReplyDelete
  10. Comel sangat......akak terpikat...
    Salam ziarah...

    ReplyDelete
  11. kreatip la awak munna...
    boleh wat bisnes la tu.. =)

    ReplyDelete
  12. fuhyooo! menjadik stoberi. lawaa! :D

    ReplyDelete
  13. rajin munna,akak pernah buat pertama kali..leceh sikit...tapi menjadi jugaklah..

    ReplyDelete
  14. kreatifnya munna. tak payah nak tempah kat orang lain.

    ReplyDelete
  15. cantiknya apam tu..
    akak ni, bilalah nak try..semangat untuk buat berkobar2 cuti ni..entah kesampaian atau tidak..

    ReplyDelete
  16. wah kreatifnya...cantik sangat kak.

    ReplyDelete
  17. yuppp apam ni dah dikretipkan ... akak buat ala2 angry bird tok majlis kawen adek... entri blom lagi sbb sibuk ngan mesia tawan indon..

    ReplyDelete
  18. tak pernah try lagi walau dah ada resipi depan mata..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails