Sahabat Alam Maya

Tuesday, November 29, 2011

Mesti Wangi Je Aroma Disini






Syoknya kalau dapat pergi ladang Lavender ni...

40 comments:

  1. OMGGGGGGG .. lavender!!! Lavender is my favoritessss.

    ReplyDelete
  2. Saya pun xlps2 lg nk pi ladang lav..jumpa pun stakat yg ditanam sikit2 je..mesti wangi kan.terasa nk baring2 je..hehe

    ReplyDelete
  3. cantiknye!!! mesti sejuk je mata memandang kalo dapat tengok bebetul pemandangan real kat sana :)

    ReplyDelete
  4. subhanallah cantik sungguh lavender tu..luas mata memandang..cantik sgt :)

    ReplyDelete
  5. cantikkkknya pepel.....
    i pencinta pepel tau

    ReplyDelete
  6. Cantiknya ladang kaler pepel. Tapi saya tak minat bau lavender..

    ReplyDelete
  7. waaaaaaaaah....lavender sesuai sangat untuk ketenangan kan munna..sapa2 yg stress kene bau aroma nih hehe..

    ReplyDelete
  8. SubhanAllah...
    cantiknya..

    :)

    p/s:Salam ukhwah..:)
    Dtg menjenguk dari blog KaK sAL ni..:)

    ReplyDelete
  9. subhanallah.. cantiknya tempat tu munna.. akak pun teringin nak pergi..

    ReplyDelete
  10. Cantik nya tempat ni kan kak Munna..rasa pon mcm nk pg jugak!!!

    ReplyDelete
  11. peeh..............
    mmg dapat bau keharumannya....

    lavender my peberat !!

    ReplyDelete
  12. tak sampai lagi dah terbayangkan kecantikan berada ditengah warna pepel dan harumnyer dah menusuk hidung... dah siap bayang dah ni...

    ReplyDelete
  13. aduhaii..cantiknyer...bestnyer kalau dpt ke sana kan munna...

    ReplyDelete
  14. wangian lavender menenangkan..kalau duk ladang tu pakat tido reramai haha..

    tp mmg cantik betul nmpk ladang tu..saujana mata memandang..

    ReplyDelete
  15. saya pulak kalau bau ni mesti muntah pening2 +mabuk..
    tak boleh bau lavender sejak mengandung dulu..

    ReplyDelete
  16. Wowww!! Lavender, suka nya bau lavender nieh..

    Teringin gak nak ke sana :-)

    ReplyDelete
  17. saya ada ke ladang lavender masa gi australia bulan lepas...tapi tak seluas macam dalam gambar ni lah

    ReplyDelete
  18. suka..suka..suka!

    dahlah wangi ...cantik pula :)

    ReplyDelete
  19. wah2 ... KAGUMnyeeeeeeeeeeeeeeeee
    x terkata dah akak nie :)

    ReplyDelete
  20. cantiknyaaaaaaaaaaaaaa....

    Maha Suci Allah...

    ReplyDelete
  21. yupp canting dan tenang je... bessnya kalau ada duit nak p sana, kalau tak tengok gambar je pun jadik laa

    ReplyDelete
  22. waaaaaahhh!!! lavender la!! i like so much!! =D

    ReplyDelete
  23. cantiknya kan ciptaan Allah..Subhanallah!!!

    ReplyDelete
  24. cantik dan indah pemandangan tu.. tapi ai bukan peminat lavender..

    ReplyDelete
  25. muna...cantiknya gambar2 ni..klu dapat tengok real tentu tak jemu mata memandang..

    bilalah banyak duit dan boleh terbang ke sini yee...tunggu penaja..hik2..

    ReplyDelete
  26. lama tak singgah sini..
    suka wangian lavender ka?

    ReplyDelete
  27. cantiknya...kebun dia kemas aje kan..

    ReplyDelete
  28. Cantimye..
    mesti wangi jer ni..suka bau lavender..hmm..wangi..^^

    ReplyDelete
  29. wa... cantiknye akak.. cantik sangat2.. mesti tenang dan damai kalau dapat berada di sini barang seketika..

    ReplyDelete
  30. wah.. seronoknya kalau ada dekat sini :))) nice view la... salam kenal.. jmput lwt blog sy :)

    ReplyDelete
  31. subahanaallah..Indah sungguh ciptaanNya kan...

    ReplyDelete
  32. cantiknyaaaaa ladang lavender!!!

    ReplyDelete
  33. salah stu pewangi yg sy suka Lavender... :)

    cantiknya ladang ni...!! :)

    ReplyDelete
  34. seronoknyaa...duk bygkan berlari2..menari2 cam citer industan pulak..hahaa

    ReplyDelete
  35. Cantiknya..bestnya kalau dapat gi kat situ

    ReplyDelete
  36. ya allah...... cantiknya..... kebun lavender.... kuasa Allah kan...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails