Sahabat Alam Maya

Thursday, November 3, 2011

Rezeki Menang Lagi



Seronoknya rasa hari ini...dah lama tak join GA sebenarnya... tapi bila munna join je GA dari blog Kak Yus dah last minute pulak tu dan bila  menang antara yang bertuah memang rasa seronok sangat. Lagi-lagi hadiah dia FM dari Australia ... munna mmg takde lagi FM dari sana. Terima kasih buat Kak Yus .

Bila dah menang ini yang buat semangat nak join GA berkobar-kobar semula.

28 comments:

  1. wah tahniah munna...akk tumpang gmira. cantik fm tu, dh tngok dah kt blog yus

    ReplyDelete
  2. TAHNIAH akak.......rezeki..rezeki

    ReplyDelete
  3. Tahniah kak..best dapat FM aussie tu.

    ReplyDelete
  4. bagusnye lahaihh kak munna ni...sha mmg mls sgt nk join...seronok tgk kwn2 menang :)

    ReplyDelete
  5. rezeki tu
    tahniah bertambah koleksi ye?

    ReplyDelete
  6. menang yerk GA yus fm dari australia.. tahniah...

    ReplyDelete
  7. Tahniah Munna...saya ni hati ada rasa nak join tapi selalu tak terjoin hehehe

    ReplyDelete
  8. tahniah munna..lama gak blog giveway linda tu terabai sbb lama tak join contest..

    ReplyDelete
  9. Semalam dah kakak tahu munna dapat. Tahniah ye:)

    ReplyDelete
  10. tahniah,,klo dh rzeki x kmana kan??

    ReplyDelete
  11. tahniah munna...

    aku gak la yg takde luck...huhu...

    ReplyDelete
  12. tahniah la ...untung nasib namanya tu...:)

    ReplyDelete
  13. tahniah munna
    tuu dinamakan rejeki ekekek

    akak sebuk sgt2 2-3 ari nie huhuh dpt program baru .. semua kena refresh balik huhu

    ReplyDelete
  14. seronok...rezeki. hany dah lama tak masuk contest ni huhuhu

    ReplyDelete
  15. ade join..tp xde rezeki..hehe..
    tahniah kak munna.. :)

    ReplyDelete
  16. tahniah, mesti pengumpul fm ni. cik ina tak sempat penuh dah kena rembat wat main dek firdaus. kui kui

    ReplyDelete
  17. hamboiii kak munna....
    seronoknya dia...heheheh

    mujur FM dr australia sy dah byk...(wlaupun tak pg)

    kl tak, jeles mak jemahh taw...hehehehe

    ReplyDelete
  18. Tahniah Sis! Rezeki Murah...Alhamdulillah...

    Salam Aidil Adha~

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails