Sahabat Alam Maya

Friday, November 11, 2011

Makan-Makan Di Pizza Hut Lagi

Hari itu cuma makan berdua je dengan Kakak Meya di sini . Kali ini munna ke Pizza lagi dengan Family.


Pizza terbaru tetap menjadi pilihan ... cuma munna add-on dengan pepperoni


 Budak berdua ni tak boleh duduk diam dalam tu...ada je yg diaorang nak buat...

21 comments:

  1. Munna... lama tak nampak anak dara comel 2 org nie... rasa macam dah besar pulak mereka kan...

    ReplyDelete
  2. feveret KC ni munna. At anytime gerenti tak tolak ..

    ReplyDelete
  3. dh besar dh adik...pndai mrk berdua mkn pizza..anak saya tk berapa :)

    ReplyDelete
  4. aloor seyes munna .. akak dah lama x makan pizza .. rasa mcm nak ajak hubby makan je mlm nie winduuuu huhuhh

    ReplyDelete
  5. akak tak try lagi cheesy pizza baru ni munna..

    ReplyDelete
  6. yummi...

    lama teringin nak makan pizza

    bilalah papa nak belanja nih :)

    ReplyDelete
  7. nak makan pizza ye sayang.....sopan gitu

    ReplyDelete
  8. kalo makan kat pizza mesti nak makan super supreme hmmm bestnyer...

    ReplyDelete
  9. tak kesampaian lg nak mkn pizza yg baru tuh..sedap yeh munna?

    ReplyDelete
  10. Sedapnye pizza terbaru tu..
    blum pernah cuba lagi..

    ReplyDelete
  11. budak2 mana reti diam ada jer projeknya ....hehe

    ReplyDelete
  12. Kak Azie kalu masuk Pizza Jahhat nih, mesti nak makan Chicken Cabonara dan Asam Boi Fizz! Sedapppp!

    ReplyDelete
  13. nama pun budak2 kak..normal la tu tak boleh duduk diam.. :)

    ReplyDelete
  14. sedapnya tengok pizza..
    dah lama tak makan pizza..
    biasanya akak buat sendiri, muai sikit drp yg beli..

    ReplyDelete
  15. lama x makan pizza hut... mcm menarik..

    ReplyDelete
  16. erm..me xbape suka pizza ultimate cheesy 7 ni..rasa muak..huhuh..lebih suka big shot yg ada udang tu...hehe

    ReplyDelete
  17. lely kalo masuk pizza hut otometik order spageti..
    febret alya tu.. die leh abes sepinggan..
    plg manyak la die makan lg tu.. =)

    ReplyDelete
  18. nyum3 pizza..
    pizza terbaru tu dni lom cuba lagi. teringin nak try :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails