Sahabat Alam Maya

Friday, April 8, 2011

Usop Wilca Dalam Anugerah Bintang Popular 2010

Cer layan video Usop Wilca ni... suka tengok dia sekarang ni.. layan radio Hot Fm tu gelak je dengar lawak dia...

11 comments:

  1. Salam...makin femes lak dia yer...dulu masa berlakon citer zombi kampung pisang tak berapa sgt..pas citer hatu mak limah kuar makin femes lak dia

    ReplyDelete
  2. fenomena usop ni sungguh menggemparkan industri hiburan..
    tp mmg best la dia..cma tgk kt hot fm..>_<

    ReplyDelete
  3. Memang pecah perut tengok lawak johan dan usof..sesuai sungguh mereka di gandingkan bersama..

    ReplyDelete
  4. pecah perot awok ni nonton nye...ate kite datang nak bako, bukan poco2...ahahahaha...thn depan sure die menang ABP artis paling fofular 2011...huhuhu

    ReplyDelete
  5. sebelum citer hantu k.limah..mama tak kenal pun sapa dia nih...hik2

    ReplyDelete
  6. apa pun dia memang best la lawak menjadii hehehe

    ReplyDelete
  7. silap hb dia nie akan jadi terkenal kan dik :)

    ReplyDelete
  8. tadi dgr hotfm pon, tergelak² layan usop wilcha...tp sedih sbb try bukak klip ni tak leh load..:( pade aritu lg tak leh...

    meh ke rumah,
    ~kerana dia model~
    keep in touch ye...:) ♥♥♥

    ReplyDelete
  9. sy pun dgr si usop kt hotfm pagi tadi..

    dia cakap selamba je..tp kita yg gelak guling2..hehe.. :)

    jom ke APA KATA HATI pulak ;
    CUCI MATA ABPBH 2010

    ReplyDelete
  10. thn depan sure dia tercalon kan?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails