Sahabat Alam Maya

Friday, April 1, 2011

Sekejap Je Dah April

Ini entry pertama untuk bulan April ini. Rasanya baru je semalam sambut tahun baru 2011 pejam celik dah pun bulan April hari ini. Sekejap je masa berlalu, semoga apa yang kita rancang untuk tahun 2011 ni akan tercapai. 

Bulan ini munna rancang nak buat majlis bacaan Yassin dan majlis harijadi Yasmin yang sepatutnya di buat bulan lepas tetapi terpaksa di tunda pada bulan April ini. Ini tengah pilih tarikh sesuai utuk majlis tersebut, menu pun tengah berbincang dengan ahli keluarga munna. 

Mana-mana bloggers yang duduk dekat dengan area  Munna ni nanti nak jemput hadir ke majlis tu. Boleh juga kita bersua muka dan merapatkan silaturrahim serta beramah mesra.

18 comments:

  1. itula munna,pejam celik pejam celik dah bln 4..tp bayk azam yg belum tercapai huhuhuhu........

    ReplyDelete
  2. uhuhu ruginya dni takleh p... jauh pasalnya... kalo dekat dni nak pegi juga..

    ReplyDelete
  3. Skjp je dah berakhir '1st quarter of the year' kan munna. makin cepat tua la kita. Eh .. kakchik lah .. munna ok, muda lagi. hihi ..

    ReplyDelete
  4. boleh sambut bezday yana gak ni..ngeh...ngeh..ngeh...

    ReplyDelete
  5. munna duk mana ya? sori mama tak perasan kalo dh disebut dlm entry sebelum ni...

    ReplyDelete
  6. Bestnyer kalau dok dekat ngan akka, dpt join sekali majlis tu :)

    ReplyDelete
  7. WOWW best bulan apriL ada celebratiOn..kalO dekat lama dh terjah umah akak..jOin YASMIN tiop kek..ehheheee

    ReplyDelete
  8. munna dok kat mana yer?
    kalu dekat bole akak join..hehee

    ReplyDelete
  9. bestnye..nk dtg..tp cma jauh..

    ReplyDelete
  10. yang penting tak sambut april fool

    ReplyDelete
  11. kita semakin tua atau masa yang cepat berlalu ya...
    walaupun saya tak bekerja tapi rasa masa tu cepat sangat..orang kata kalau duduk rumah masa tu rasa lama berjalan..bagi saya tak..duduk rumah pun masa sangat pantass...
    atau saya yang dah semakin tua hu...hu..

    ReplyDelete
  12. alamakkkkkk jauh lak angah duk ngan munna kalau tidak dpat makan free hehehe.. gurau jer...

    ReplyDelete
  13. Kalaulah Munna dekat rumah kakak alangkah bagusnya. Bolehlah tumpang makan kenduri tu kan....

    Menu makan apalah agaknya sampai dok fikir memanjang....

    ReplyDelete
  14. kalau dekta sure akak dtg jumpe munna .. leh berkenal mesra kan dik :))

    ReplyDelete
  15. ohhhh..kalau dekat boleh dtg ye munna. tp jauh....huhu

    ReplyDelete
  16. hmm tu la...sekejap je dah masuk bulan 4 kan...

    ReplyDelete
  17. buat marhabban sekali munna..
    seronok ada bunga telur
    macam kenduri kawen..best!!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails