Sahabat Alam Maya

Monday, April 4, 2011

Anugerah Bintang Paling Popular 2010 Milik Shaheizy Sam



Tak berganjak munna depan tv gara-gara melayan ABP kali ni. Seronok tengok gandingan kak Engku, Zizan dan Sharifah Shahira mengacara ABP kali ini. Sesuai gandingan diaorang yang penting Zizan menang pelakon komedi paling popular kali ini.

Tahniah pada Shaheizy Sam sebab menang Anugerah Artis Paling Popular. Memang dia sekarang ni tengah top dan meletup kan. Filem dia pun dah box office kan.... kira keputusan ABP kali ni semuanya oklah

12 comments:

  1. suka2!!! mmg minat sgt dia nie..kalo dia blakon msti real punye :P

    Meh sini: Picnic kat Hulu Yam!!

    sini jugak: Seri Bayu Meninggal Dunia!!

    ReplyDelete
  2. munna--
    ayu kan suka part si usop dan johan ..hahahhahah....bako2.....

    PS:tahniah sam

    ReplyDelete
  3. kak..3 kali apik melompat tadi..hehe..lisa surihani,zizan, dengan sam..haishhh..

    ReplyDelete
  4. naek gila gila market dia. pegi sana pegi sini ade je tepek muka dia. :D

    ReplyDelete
  5. hehhehee.. rezeki sam...
    apa2 pon... part pgumuman last tu mmg kelakor la...

    ReplyDelete
  6. hihihi..a'ahkan kak Munna..ABPBH kali ni best n semuanya menjadi..kira berjaya la jugak penganjuran kali ni..Sam mmg layak utk menang!!

    ReplyDelete
  7. sangat setuju dia yang menang! :D

    ReplyDelete
  8. btl tu...nama dia pun tgh naik sekarang..tahniah utk sam..

    pngacara mlm tu mmg best kan..

    ReplyDelete
  9. mamai bila tengok adnan sempit

    ReplyDelete
  10. exboipren einn ni kak..caye x?..ahahaha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails