Sahabat Alam Maya

Thursday, April 21, 2011

Rezeki Orang Belanja Makan Tengahari Hari Ini

Awalnya munna makan tengahari hari ini. Kebetulan orang nak belanja..terima dengan sukanya. Tapau dan makan kat office je depan pc sambil blogwalking. Bahagia rasanya!


Dah teraddict dengan toasted pocketfull ni...klu ke KFC ini je yang munna order

24 comments:

  1. kakmunna, hany tak lunch lg...awal nya kakmunna lunch..

    rezeki ameen

    ReplyDelete
  2. uwaaa..sedapnya..eh,yg toasted pocketful tu xpenah rs la..aritu balik xtau lak bnda ni dah ade..sob..sob..

    ReplyDelete
  3. laparlah plak tengok makanan tu....

    ReplyDelete
  4. best eh Pocketfull tu munna? Kc tak penah cuba. boleh la carik pasni.

    ReplyDelete
  5. waa best tu jimat duit poket...sikit je munna makan...

    ReplyDelete
  6. best kak? zte tk prnah try lagi... asek2 snake plate je klo kfc :)

    ReplyDelete
  7. orang belanja makan apa pun sedapkan...ha..ha..
    tapi kalau KFC lambat sikit nak masuk kat tekak....
    tak tau napa...hi..hi..

    ReplyDelete
  8. saye jeles same munna sebab takde org nak banje saye kfc..hikhikhik

    ReplyDelete
  9. ini yg mula rasa teringin ni.. he..he.. selalu tu order snack plate aje..

    ReplyDelete
  10. sedap nyaaaa...:)

    apa ada dalam tu? wedges saja?

    saya belum try pun lagi..

    ReplyDelete
  11. e.eh, sama plak kite..
    br pas lunch, kwn banjer gak..
    kfc shicken chop yg baru tu..=)
    kenyang agi ni, heheheh..
    selamat $$ arini.. ;p

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah...murah rezeki sdri...

    tanpa disangka-sangka, rezeki muncul kan

    ReplyDelete
  13. Salam Munna,
    Kalau selalu dpt makan free, jimat belanja ni.....kena pulak kfc, sehingga menjilat jariiiii.....hehehe

    ReplyDelete
  14. jangan banyak minum air gas, bole rosak buah pinggang

    ReplyDelete
  15. tak pernah try lagi...mmg sedap eh? kena try ni...

    wajib order cheezy wedges kalau ke kepsi...

    ReplyDelete
  16. suka adaorg belanja kan hehe
    tak pernah try lagi toasted pocketfull ni..

    ReplyDelete
  17. oo sedap ya! Nanti nak cubalah,tak pernah rasa lagi..:(

    ReplyDelete
  18. bestkan makan sambil layan blog.cam boss tak de atau munna bos ni. ekekek

    ReplyDelete
  19. kak munna ngan kepsi mmg x dpt dipisahkan..hehe..
    cma belom try2 lagi toaster tu..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails