Sahabat Alam Maya

Friday, April 22, 2011

Alex Terkeluar Maharaja Lawak Minggu Keempat



Minggu ini giliran Alex pula tersingkir dari Maharaja Lawak. Minggu ini lawak semua peserta agak kurang lawak munna rasa. Tapi  yang terbaik ialah Jozan, Jambu dan Sepah. Amir pun nampak banyak peningkatan. Ok lah nanti munna upload video untuk minggu keempat ye.

17 comments:

  1. hhuhuhu..cma x tgk maharajalawak...

    ReplyDelete
  2. salam munna
    selalu miss maharaja lawak..nasib baik boleh tenguk kat sini.. hihi sebenarnya hari ape tayanganye

    ReplyDelete
  3. akak...
    sy suka alex!!!!
    huhuhuhu....

    ReplyDelete
  4. akak...
    sy suka alex!!!!
    huhuhuhu....

    ReplyDelete
  5. terkejut gak apik biler tau alex terkeluar..huhu..sbb apik x tgk lg

    ReplyDelete
  6. akak tak pernah tgok siri ni..so tak leh komen apa2 but thanks for dropping by at my place..salam dan selamat beristirehat di hujung minggu ..

    ReplyDelete
  7. kakmunna, betul minggu ni kureng sikit la compare to last week kan. tapi yg kakmunna sebut tu memang buatkn hany gelak besor la;)

    ReplyDelete
  8. munna--
    thanks syer entry.. walau ayu ada langgan astro mustika.. tapi tak berpeluang nak tonton,..

    ReplyDelete
  9. tak layan maharaja lawak ni, tgk gitu2 je:)

    ReplyDelete
  10. Jambu mmg terbaekkkkkkkkkkkkkkkkkk..ha3...

    ReplyDelete
  11. pilihan munna sama ngan makciklah. tengok video tu pun kat blog munna.

    ReplyDelete
  12. sedih pulak rasa~ huuu :) jambu best~

    ReplyDelete
  13. jozan yg terbaik... tak sabar nak tgu amir out!

    ReplyDelete
  14. kesian alex..patutnye si Amir tu yg keluar..huhuhu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails