Sahabat Alam Maya

Monday, April 25, 2011

Sibuk Betul Ni!

Aduhai... Banyak yang munna nak update kat blog ini tapi kesibukan dengan kerja-kerja di office terpaksalah di dahulukan.  Weekend baru ini munna sibuk dengan persiapan majlis birthday Yasmin jadi tak sempat nak update mana-mana cerita kat blog ini. Sat lagi munna update ye. Tunggu...

24 comments:

  1. xpe buat keja dulu ye..
    nasihat kat orang padahal diri sendiri pun sibuk tapi sempat lagi blogwalking nih:)

    ReplyDelete
  2. Takpe kak, buat ler dulu mana patut k.. Ari senin mmg ari yg sebuk kan :)

    ReplyDelete
  3. Salam munna...
    lamanyaa tak masuk cini...
    takpe2...utamakan mana yg penting dulu yaa..

    ReplyDelete
  4. cepat dong..~~~~
    hehehe
    bz kak munna...

    ReplyDelete
  5. x per dikk works go 1st ..:))
    akak pun sebuk nie .. ciluk2 je nie :))

    ReplyDelete
  6. X sabo nak tgk pic apam dot dot Kak Munna bday Yasmin nt..pelan2 kayuh.. keje mmg x pernah berkurang..

    ReplyDelete
  7. selamat membizikan diri
    jgn stress mress yer..hhee

    ReplyDelete
  8. takpa..

    take your time...

    Hari isnin pun ramai blogger yg bizi...:)

    ReplyDelete
  9. buat mana yg penting dulu ye sis...takpe, kami faham...

    ReplyDelete
  10. takpe munna.. setelkan dulu apa yg lebih utama.. itu yg penting kan..

    ReplyDelete
  11. hihi alala jat pun sama kak,kalau smpai time busy,xde idea nk update tau.

    ReplyDelete
  12. kakmunna, jgn lupa gmbr eh eh eh;)

    ReplyDelete
  13. ingatkan tak sudi nak kuarkan komen den..heee...
    okeh, take time hah

    ReplyDelete
  14. hepi birth day kepada yg sambut birthday tu :D

    ReplyDelete
  15. take ur time munna... yangpenting berupdate

    ReplyDelete
  16. kak muna..ade tag..
    http://cmashiema.blogspot.com/2011/04/asleenda-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete
  17. bz pon masih dapat gak update... blogger tegar tul nih

    ReplyDelete
  18. KC pun. dah la sibuk, hidung dn mata meleleh sbb selsema. haih ..

    ReplyDelete
  19. samelah kite kak munna oi..harini baru nak berBW..huhuhu

    ReplyDelete
  20. dni semalam super busy. malam ni pon hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails