Sahabat Alam Maya

Monday, August 16, 2010

Thank You Nuffnang

Ada yang tanya pasal income munna selama mengikat janji dengan Nuffnang ni. Nilah hasilnya selama mula berdaftar dengan Nuffnang pada 8/6/2010. Sikit je kan... kira oklah bukan tujuan utama munna nak buat duit pun dengan berbelog ni.. cuma suka-suka aje. Thanks Nuffnang!!!!



Lepas dapat BE yang pertama minggu lepas... Nuffnang berbesar hati lagi bagi blog munna ni BE yang 2 & 3... diharapkan lepas ni lagi kencang BE masuk dalam blog ni...

Tapi nak maintain kat traffic yang payah ni. Tengoklah makin turun traffic munna. Mungkin disebabkan kurang update blog dan blogwalking agaknya... maklumlah bulan puasa



14 comments:

  1. kak munna..
    actlly ape fungsi nuffnang ni?..
    macam mane akak boleh dpt duit yang die bagi 2 eh?...

    ReplyDelete
  2. sikit2.. lama2 jd bukit.
    aku xpernah cash out lg. tggu cukup rm1001 dulu.
    lg 100++ je nk capai target...

    ReplyDelete
  3. stubborn girl : fungsi nuffnang ni macam iklan kat suratkhabar tu juga..tapi ini gunakan blog kita sebagai tempat pengiklanan... kalau ada iklan yg masuk dah ada org klik .. nuffnang bagi duit kat kita

    kakngah... wah tak lamadah tu.. ingat pun taknak cash out lagi nak kumpul tinggi bukit dulu

    ken : thanks

    ReplyDelete
  4. oh yeke..
    so kira nya,kite kenela ajak org yg dtg kt blog kite 2 klik ads nuffnang 2 ye kak?..
    then dari situ la kite peroleh duit ye?...

    ReplyDelete
  5. lebih kurang dayat je earning dengan tarikh daftar...tapi dayat buff baru satu

    ReplyDelete
  6. banyak nyer..apiknyer baru dapat BE first time..

    ReplyDelete
  7. tahniah2...
    boleh wat raya..

    ReplyDelete
  8. wahh tahniah...baru beberapa bulan join dah nak boleh cash out...tahniah sekali lagi...:)

    ReplyDelete
  9. kak munna..
    nk tnye sikit la..
    kbykkan kwn2 yg dtg blog sy bgtau yg diorg dh
    klik nuffnang sy..
    tp bile cek kt profile nuff,xde dpt buffered earning ape2 pon..
    ape salah sy ye?..

    ReplyDelete
  10. Stubborn girl

    buffered earning ni pihak nuffnang yg bagi bukan semua org boleh dpt be ni

    bila traffic dah ok & maintain dan sentiasa update entry & survey nuffnang.. letak tiga2 iklan nuffnag kat blog mungkin boleh dpt be ni.. sementara ni diaorg akan bagi kempen yg kejap2 ada je kat blog kita

    ReplyDelete
  11. oh..
    ok sy try tips akak bg ni ye..
    thx kak munna!..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails