Sahabat Alam Maya

Thursday, August 12, 2010

Mungkinkah Terjadi


Dari semalam munna tengok iklan Mydeal dari Nuffnang ini asyik melekat je dekat blog munna . Biasanya kalau ada iklan dari Nuffnang yang sudi menyinggah sekejap je dah hilang tapi yang ini ada sokmo kat atas blog ni.... mungkinkan ini terjadinya buffered earning yang pertama dari Nuffnang...

Jika benar ramalanku.. hari ini dalam sejarah telah berlaku dalam blog munna ... setelah hampir dua bulan berdaftar dengan Nuffnang akhirnya diaorang sudi gak nak bagi buferred earning... tapi mungkinkah ni terjadi

3 comments:

  1. whoaa.... tahniah sebab dapat BUFFERED....

    ReplyDelete
  2. Kalau tak silap buffered boleh check kat nuffnang punye page kan.... ;-p

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails