Sahabat Alam Maya

Thursday, August 5, 2010

Ayam Madu Berempah Istimewa






Aktiviti bakar ayam madu berempah malam semalam bersama family... munna adakan aktiviti ni sebab nak try test cara2 bakar ayam madu ni sempena bulan ramadhan... maklumlah bulan ramadhan ni cik abang munna akan berniaga di Baazar Ramadhan Simpang Songsang Temerloh. jadi mana2 yg dekat temerloh tu klu dtg baazar ni jgn lupa singgah kat gerai cik abang munna ye(iklan percuma)...

Pada loyal customer munna tahun lepas... sorry thn ni munna tak jual popia goreng dan roti jala.. maklumlah ada baby kecik tahun ni... perhatian lebih diperuntukkan utk baby munna... sebab tu tahun ni tukar menu ayam madu... senang sikit cik abang munna boleh handle sorang je


14 comments:

  1. jauhle nak singgah kat temerloh tu...

    ReplyDelete
  2. sedappppp!!!!!!!

    p/s : jemput singgah ke blog naa..

    ReplyDelete
  3. wahhh..nampak sedap skali tgk chiken wing tuh!!

    ReplyDelete
  4. peergghhhhh!!!!!
    nmpk sedap gle..
    aduh..lapanye..

    ReplyDelete
  5. mesti mau test ni..
    apa nama gerai nnt..

    ReplyDelete
  6. Yummy!
    Resepinya mane sis?

    Have a nice day...

    ReplyDelete
  7. resepinya?.... nanti munna tanya cik abang ye... bukan munna yg perap dia yang buat sorang... almaklumlah cik abang kita bekas chef kat sodexho

    ReplyDelete
  8. macam best jek...
    nanti law balik kampung amy pegi yek...
    amy orang temerloh:)

    ReplyDelete
  9. jmpt dtg ye amy... klu beritahu lah member bloggers ... kita kasi free je...

    ReplyDelete
  10. Munna nak resepi..pm plzzzz

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails