Sahabat Alam Maya

Tuesday, January 8, 2013

Musim Ngaku Dah Bermula


Dah nak dekat tahun baru cina ni... banyaklah ngaku yang dijual kat pasaraya. Belilah sekilo sebab teringin nak makan kerepek ngaku ni... Harga masih lagi mahal sekarang ni.... Best layan kerepek ngaku ni sambil tengok tv.

26 comments:

  1. laaaaa...saya ingatkan 'siapa yg nak mengaku' tadi....hahahaha...1st time dgr kerepek ngaku ni....macam pisang ke ngaku tu?

    ReplyDelete
  2. haritu tgk kat dana pun ada ni gak.br skrg tau nama dia ngaku.pernah beli dulu ingatkan sengkuang cina hehhehe

    ReplyDelete
  3. Assalam...
    kerepek ngaku? Apa tu? firts time dengar...hihi

    ReplyDelete
  4. nak kena cari jugak ni..biasanya tengok kat tesco ada..

    ReplyDelete
  5. Kelakar lh pulak nama dia tu. Hehe. Tapi mmg x pernah tahu pun.

    ReplyDelete
  6. saya 1st time dengar krepek ni jugak.hihi

    ReplyDelete
  7. thn lepas femes...thn ni datang balik...sedap ke..

    ReplyDelete
  8. kat temerloh, munna beli kat mana?

    ReplyDelete
  9. La... ramai kawan kita tak tahu munna. Kakak suka buat kerepek masa goreng campur sikit dgn bawang putih sedap tau..

    ReplyDelete
  10. Cepat ngaku, cepat! Kehkehkeh, over la akak ni. Akak pernah tengok kat pasaraya tapi tak pernah beli. Lepas ni nak try lah :D

    ReplyDelete
  11. baru baca kat blog someone sal ngaku ni. tak pernah dengar. tapi nampak mcm sedap jea

    ReplyDelete
  12. owhhh.. musim ngaku dah kembali...

    ReplyDelete
  13. alaaaaaaaaaaaa bila nak merasa nie ! huhuh

    ReplyDelete
  14. sy pun ada beli buah ni smlm.
    hehe baca entry munna terus rasa nak buat.
    sedapkan buah ni lemak berkrim :)

    ReplyDelete
  15. Lily dari dulu carik buah ni tak pernah jumpa²..kat JB ni tak tahu kat mana nak cari..kat jusco pun takde..

    ReplyDelete
  16. MJ pun dah ber'ngaku' sekarang :D

    ReplyDelete
  17. hihi..baru buat n3 hari ni..
    sedap kan..
    ada anak2 sedap la lawan pulun makan ;D

    ReplyDelete
  18. mmg sdap pnah jgk mkn sb kt opis bos cina..so tiap thun msti die bg kerepek nie..tp bru nie tau nme kerepek nie ngaku..mmg sdap lain dr kerepek yg lain..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails