Sahabat Alam Maya

Tuesday, January 15, 2013

Mesti Suruh Anak Yang Tulis Ni

Balik kerja semalam.. jumpa iklan ni kat cermin depan kereta munna


Beli baca tergelak jadinya tengok tulisan dia....


Ni mesti suruh anak je yang tulis....... 

26 comments:

  1. mmg kompom anak yg tulis tu pown kecik lagi...ejaan xbetul...sedap ngeja ikut sebutan dia...pling best...sekian dan jd kesian....so sweet....

    ReplyDelete
  2. Hahahaha kesian terima kasih.....

    gigih tu.....

    ReplyDelete
  3. banyaknya DAN, 'kesian', hurmmm nampak gayanya munna kena order tu..

    ReplyDelete
  4. he he nk tergelak baca Munna.sure budak2 yg tulis ni.

    ReplyDelete
  5. mungkin dia tak reti menulis.tu yg suruh ank tui..kesian pulak tiba2.

    ReplyDelete
  6. 'Kesian, terima kasih' - Aduhai kesiannya dia hihi...

    ReplyDelete
  7. salam kak munna..
    hihi..mcm ni pun ade ke..
    kesian ke sekian tu? ;p

    ReplyDelete
  8. hihihi..tergelak2 baca ni. sekian dh jd kesian

    ReplyDelete
  9. hihihi..aida baca pon nak tergelak..apela punya marketing camni..kikiki

    ReplyDelete
  10. heheh..photostat je la..kan lagi mudah..heheh

    ReplyDelete
  11. Adoyai comel sangat! Gigih dia nak tolong ibu atau ayah tu, boleh bayangkan penuh perasaan dia tulis sebiji2 perkataan tu semua, tabik!

    ReplyDelete
  12. nampak tulisan cam budak sekolah...hehehe...

    ReplyDelete
  13. "kesian"...tu yg buat tergelak

    ReplyDelete
  14. hahaha...mmg lawak la munna...eja chistat tu yg tak tahan tu...kehkeh...

    ReplyDelete
  15. AHAHAHAH!!!!yg last skali tu tak menahan!!! KESIANNNN?????

    ReplyDelete
  16. Huhu..mcm2 ye..kesian terimakasih, nak tulis sekian pun salah..

    ReplyDelete
  17. hahaha...yg last tu sabar jela..kesian..haha.. ^^

    ReplyDelete
  18. mmg anak jea la yg tulis ni. kecik jea tulisnya.ppt tulis la besar skit..hehe

    ReplyDelete
  19. hihi, tak sempat lah tu, suruh anak darjah berapa agaknya tolong tulis...hihi.

    ReplyDelete
  20. memang nak tergelak membacanya...

    ReplyDelete
  21. haha iye le ni mesti tulisan anak dia hehe

    ReplyDelete
  22. Ini number fon kak lee, dia mmg ambik tempahan pun..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails