Sahabat Alam Maya

Friday, January 18, 2013

Maharaja Lawak Mega 2012 Finale


Malam ini finale bagi program Maharaja Lawak Mega. Tema minggu terakhir ni ialah muzikal komedi dan freestyle. Siapalah agaknya yang bakal di nobatkan menjadi juara.
Pilihan pertama munnna rasanya kalau ada Johan munna rasa Jozan mungkin boleh menang, tapi sebab dia takde nampak Zizan macam susah nak buat lawak seorang2 kat atas pentas tu. Tapi mana tahu kalau Johan buat come back untuk finale ni.

Kalau tak mungkin Jambu akan jadi juara, memang lawaklah diaorang berdua ni. Shiro pun hujung-hujung ni munna rasa diaorang punya persembahan memang lawak, memang boleh bagi saingan sengit pada otai2 yang lain. Apa-apa pun kitu tunggu dan lihat malam ni.
Pic ehsan en google






21 comments:

  1. harap2 jozan lah kan
    tapi rasanya ramai yg jangkakan dia ;)

    ReplyDelete
  2. Saya pun pilih between Jambu ngan Jozan.

    ReplyDelete
  3. saya teka Jambu kot yang menang. huhu. apa pun tunggu malam ni

    ReplyDelete
  4. tak sabar nak saksikan JOZAN!!!!!!

    ReplyDelete
  5. tak dapat tgk munna..nanti baca kat suratkhabar saja...
    ramai yang nak zizan johan menang...

    ReplyDelete
  6. ramai jugak buat rntry psl ni..tp saya x penah tgk...hihi

    ReplyDelete
  7. kak tak langgan so tak tengok maharaja lawak ni

    ReplyDelete
  8. Hehehe akak menganga tak tau apa sebab takdak estro :D

    ReplyDelete
  9. suka jambu...x minat zizan...tp minat johan..hehe.

    ReplyDelete
  10. mujur johan ada semalam..

    tp lawak smlm..ttp jambu best..sbb sntiasa lain drp lain.. tp mybe popularitu jozan...

    shiro pon mkin best..

    ReplyDelete
  11. dah agak. mesti jozan menang.. :D

    ReplyDelete
  12. mama pun rasa jozan dan jozan memang sah juara.. tahniah..

    ReplyDelete
  13. Aida sokong Jambu..tapi Jozan yang menang..tapi still oklah kan..Fan diorang ramai amat kan kak Munna..hihihi

    ReplyDelete
  14. salam kak munna.
    ala xdek astro kat umah..tp johan & zizan best!

    ReplyDelete
  15. logonya sekilas kaya naga2 di indosiar aku liatnya :P

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails