Sahabat Alam Maya

Thursday, January 17, 2013

Mengisi Masa Lapang


Gigih belajar jahit manik sekarang ni.... baru dua pattern ni je yg pandai... banyak lagi nak kena belajar lepas ni.... TQ pada kak Afzan biras kakak munna yang sudi ajarkan...

27 comments:

  1. Rajinnya... kalau saya dah lama sakit tengkuk..heheheh.

    ReplyDelete
  2. nnt dah teror buleh ambik tempahan ni.hehe

    ReplyDelete
  3. kalau dah siap cantikkan munna...cuma minat dengan tidak saja...

    ReplyDelete
  4. Munna, salam..pandai la tu..cantik ..teruskan usaha munna…

    ReplyDelete
  5. pasni boleh jahit manik kat baju sendiri

    ReplyDelete
  6. rajin munna belajar ya,bagus tu!

    ReplyDelete
  7. eh kebetulan plak kat blog pun cerita manik jugak, manik beriring. kalau akak nak belajar saya ada sertakan link tutorial manik beriring di sana.

    ReplyDelete
  8. wah...lepas ni boleh ambil upah jahit manik pula.. :)

    ReplyDelete
  9. teringin gak belajar jahit manik... kakak ema pandai tp ema ne jenis yang cepat fedup hehehe

    ReplyDelete
  10. CA kaluuu ... haahahah pengsan kalau leh buat mcm ni . jait jelujurrr pun puasss

    ReplyDelete
  11. Boleh buat bisnes :)
    Upah jahit manik mahal gila kalau kat Shah Alam ni

    ReplyDelete
  12. jari saya keras..tak boleh buat benda2 gini..heheh

    ReplyDelete
  13. Buat untuk Meya dan Yasmin dulu Munna. Cepat sikit siap sebab baju mereka kan kecik.

    ReplyDelete
  14. kalau da expert boleh bisnes ni kak... hehe

    ReplyDelete
  15. Rajinnya Munna, boleh buat bisnes nih...nanti akak tempah ye

    ReplyDelete
  16. Raya nanti sakan la baju manik-manik ya.. hehehe

    ReplyDelete
  17. aku penah buat jgk.. tapi entah baper kali la buat, stop, buat, stop...

    ReplyDelete
  18. Wah lepas ni boleh terima tempahan pulak Kak Munna kalo dah terror...mesti cantik hasil tangan Kak Munna ni.. :)

    ReplyDelete
  19. kak ni tangan kayu, pandai ketuk keyboard aja..huhu

    ReplyDelete
  20. assalam
    Rajinnya Munna
    teringin jg nak jahit kat baju sendiri tp cepat boring he he tangan tak berseni kot

    ReplyDelete
  21. lya pnh cuba.. tp xleh la nak ralik... sbb mcm sakit kepala.. pastu jahitan benang sgt2 x kemas.. mm xde bakat..

    ReplyDelete
  22. Bagus belajar tu, Munna. Nak upah orang jahit manik camtu mahal berapi!

    ReplyDelete
  23. assalam..singgah dan follow sini :)

    ReplyDelete
  24. Bagus kalau mahir jahit manik..boleh buat bisness..upah jahit manik pun mahalkan...lily dari tu nk belajar jahit manik...tapi on off jer skrg ni...

    ReplyDelete
  25. rayani baju munna lip lapler yerk... tapi kalau dah pandai boleh jadi mata pencarian..

    ReplyDelete
  26. salam kak munna..
    cantik tu..
    belajar ckit2 bila dah pandai blh la perkembangakn lg biz :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails