Sahabat Alam Maya

Saturday, November 20, 2010

Pakai Losyen Ini .. Gerenti Nyamuk Tak Gigit

Baru-baru ini ahli keluarga munna pulang bercuti ke Indonesia... Ini losyen diaorang beli dekat sana.. memang mujarablah.. kalau pakai sapukan ke badan baby memang nyamuk tak akan singgah langsung


Lepas bagi sikit-sikit dengan ahli keluarga yang lain munna dapat 5 paket ini.. Memang berkesanlah losyen ini.. bau dia pun wangi

16 comments:

  1. Whoa! nak beli la losyen tu t~ :) thanx cuz gtaw~ ;)

    ReplyDelete
  2. wow.. bleh wt bisnes 2... xde lg kt malaysia

    ReplyDelete
  3. mcm best jek, kt msia mmg xde ke

    ReplyDelete
  4. mmg kat malaysia xder ek losyen camtu kak?

    ReplyDelete
  5. husayn :tu kita buat share partner

    ReplyDelete
  6. mimie ;mai sini ambik ada lagi sikit

    apik ; mmg takdelah

    fuziani ; mmg bagus .. lagi2 utk baby

    kak yon : jom kita buat bisnis

    ReplyDelete
  7. xpenah jmpa pon losyen nie... jual kat mana ea???

    ReplyDelete
  8. wah.. angah ke indon awal tahun pun tak tahu hehehe...

    lama tak ke sini jgn lupa vote anak angahhttp://www.facebook.com/photo.php?fbid=162777257095293&set=a.162061687166850.30472.109422825764070

    ReplyDelete
  9. wah...cm tertarik dgn losen neh...hehe

    ReplyDelete
  10. betul..bos kalau gi mancing,mesti guna losyen ni..hehe..

    ReplyDelete
  11. nak satu! munna pos ek satu, hahaa..munna dah ada banyak dah tu, heheheh....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails