Sahabat Alam Maya

Friday, November 26, 2010

Berkesan ke Detoox Foot Patch Ini?


Dah 2 hari dapat sample percuma Deetox Foot Patch ini dari bos tapi asyik lupa je nak cuba try test ... malam ini kalau tak lupa munna nak cuba pakai... betulkah ianya berkesan untuk membuang toksin dalam badan munna...amenda kesan sampingannya .... esok munna citer ye ...(kalau tak lupa lagi malam ni)




12 comments:

  1. PERNAH GUNA TUK SEMINGGU...xde kesan apapun..hehe

    ReplyDelete
  2. ye ke.. munna nak cuba dululah.. nanti boleh review

    ReplyDelete
  3. bagus sgt dikkk
    akak dah jadi dealer dia tau ..
    sejak mak & hubby akak pakai .. akak yakin sbb sakit2 lutut mak dan kerana hubby yg suke merokok tuu berkesan .. akak terus jadi dealer skrg :)

    jgn lupe nanti leh beli ngan akak ..
    nak promo jugak .. ada dlm fb tau :)

    ReplyDelete
  4. sorry semua.. munna lupa lagi... ishhkk asyik lupa aje.. try mlm ni pula.. jgn lupa lagi sudah!

    ReplyDelete
  5. nnti upload gmba selepas gune ek.....
    nadey pon mcm berniat nk beli mende ni! huhuhu

    ReplyDelete
  6. penah guna 5x..tp xtau la pe ksnnye..mcm sama je..huhu

    ReplyDelete
  7. pakai jgn x pakai..anyway i follow u

    ReplyDelete
  8. salam...

    belum pernah guna lagi,...

    follow blog puan..

    ReplyDelete
  9. korang jgn marah lagi ye.. lupa lagi lah pakai... agaknya kena tempek kat kepala baru hilang penyakit lupa ni

    ReplyDelete
  10. hehe...tempek jangan tak tempek...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails