Sahabat Alam Maya

Friday, November 2, 2012

Tengah Best Layan Game Ni

Boss takde ni.... munna pun tengah best layan game ni... ntah sapa yang download game ni kat pc office ...  dah ada depan mata layan je lah... best jugak game ni



Bilalah castle munna nak complete sempurna ni....

p/s : bila takde boss je layan game ni semua...


11 comments:

  1. haha . cutenyee maen game nii ;) nk upload jugak laa

    ReplyDelete
  2. amboi... Kak Munna, sempat lagi tu main game, takde keje la tu.. report same boss, ngeeee~

    ReplyDelete
  3. sesekali cuci minda main game bagus ni munna....

    ReplyDelete
  4. good luck!
    hehe sy pulak busy layan drama :")

    ReplyDelete
  5. dah lama x addict ngan game.. hihih..

    ReplyDelete
  6. Wahhh best nyer bos takdak, siap main game lagi :D

    ReplyDelete
  7. ha, good idea.. dah bosan dah main angry bird ngan solitare..

    ReplyDelete
  8. kalau kat sini ada game Plants vs zombie..

    nak download kat mana kak...ada link tak..?? :)

    ReplyDelete
  9. tak minta games.dulu kalau bosan kat opis.nik suka ganggu budak opis buat keje.
    haha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails