Sahabat Alam Maya

Wednesday, November 28, 2012

Giliran Munna Pula Dah Sampai

Selama ini asyik baca kawan2 je yang ada masalah nak upload gambar dlm blog sebab quota dah penuh. Nampaknya giliran munna dah sampai pula. Kenalah gigih membaca membaca dan memahami tutorial nak tambah author baru dlm blog ini. Ok lah munna nak mengodek-godek blog ni ye kejap.

24 comments:

  1. HEHEHE...SELAMAT MENCUBA....KITA DAH KENE..

    ReplyDelete
  2. musim storage full kut skrg ni munna..

    ReplyDelete
  3. hmmmm...giliran saya bila la ya

    ReplyDelete
  4. good luck yer munna...moga usaha membuahkan hasil...

    ReplyDelete
  5. huhuh... rasanya LYA ade buat tuto ni..
    selamamt mngemas blog kak munna :)

    mesti turn cma akan dtg plak ni.. huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  6. Kakak pun perasan sejak-sejak ini ramai yg dah full capacity utk upload gambar..

    ReplyDelete
  7. akak dah buatpun.. okler dah boleh upload gambar dengan bangganyer...
    tapi tuler ada masalah berbangkit sebab author barunikan... dalam proses nak betoikan gakni..

    ReplyDelete
  8. munna, akak pun kena minggu lepas...
    alhamdulillah, dah selesai...follow blog H.A.T.1
    bole check kat n3 akak baru ni...
    moga berjaya......

    ReplyDelete
  9. rmi sgt yg hadapi mslh nih kan

    ReplyDelete
  10. baru taw blog ada kota gambar....

    ReplyDelete
  11. kita buat email baru then tukar author tu from ur new email. nanti settle. :)

    ReplyDelete
  12. akak semalam.. now ok dah...haru tul kann.

    ReplyDelete
  13. kite tak sampai lagi..
    tapi orang komplen kata ada malware kat blog kita! betul ke??

    ReplyDelete
  14. ramai yg dah kena kan.tak pe. ade cara nak selesaikan :)

    ReplyDelete
  15. nk buat ni kna byk2 sabar... dlm keadaan tenang..kt blog lya ada tuto dia.. hrp leh bantu k.munna

    ReplyDelete
  16. Ok kak, moga boleh dah nak upload ye ;)

    ReplyDelete
  17. ooo mmg akn terjadi ye Kak Munna..haih,nanti giliran aida pulak kot..adui malas nya nk godek2..hehee

    ReplyDelete
  18. selamat mencuba munna, saya dah melepasi waktu genting tu :)

    ReplyDelete
  19. hihi..slmt menggodek...akak punya turn baru lepas je..pening juga sekejap..skrg alhamdulillah, dh ok..boleh tepek banyak2 gambar..:)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails