Sahabat Alam Maya

Tuesday, November 6, 2012

Ustaz Azhar Idrus Turun Temerloh



Tadi masa on the way nak ke office masa berhenti kat traffic light ternampak banner jemputan ke Kuliah Maghrib bersama Ustaz Azhar Idrus pada 8 Nov ini di Masjid Temerloh Jaya. En abang munna mesti nak pergi nanti.... mana rodong2 yang berada kat Temerloh ni.... jomlah weii... kita pakai gi ramai2.. 

20 comments:

  1. Alin suka dgr ceramah dia. Selalu tgk kat youtube jek. Mesej dia selalu sampai w/pun dia kecek kelate...hehehe

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum..
    best tau ceramah ustaz azhar idrus ni..
    nani penah dengar kat KLIA, tak boring langsung.. kadang2 kat opis pun nani dok ulang tengok u-tube.. :D

    ReplyDelete
  3. Pergi Munna jgn tak pergi, rugi. Kakak yg tak berpeluang ni selalu ke Youtube cari sebab nak dengar.

    ReplyDelete
  4. hehe...samala kak munna, kalo UAI turun sini pn, huby aida n cousin dia selalu pg..best katanya..

    ReplyDelete
  5. Salam munna...terimakasih sudi folow akak (eh, betul ker tak silap alamat ni ya?)

    munna..untungnya dpt dengar live ceramah ustaz popular tu....

    ReplyDelete
  6. femes ustaz ni...
    ceramahnya mmg ramai yg dtg......

    ReplyDelete
  7. Salam Munna,

    Rasa nak join ajer...

    ReplyDelete
  8. dah sampai temerloh UAI ni..
    ade mase g je kak munna.. rugi tauu klu miss..

    ReplyDelete
  9. seronok kalau ustaz nie berceramah ! .. ;)

    ReplyDelete
  10. Sallam Munna,
    Kakmah kalau dekat nak rasanya pergi,
    Kakmah minat sangat ustaz Azhar ni..

    ReplyDelete
  11. best tu ada UAI..tp mesti ramai org nih,tp saya tak blk pahang minggu ni,mak ngan abah mentua dtg shah alam

    ReplyDelete
  12. sesak la tempat tu kalau uztaz azhar ade kan. meriah.seronok tgk.org berebut2 nak pi tgk dan dgr dia berceramah

    ReplyDelete
  13. as salam

    ooo..jauh sangat nak gi tapi tak penah tgk live ceramah dia

    ReplyDelete
  14. pasni gelak kering gusi la kak..ustaz ni kan lawak bila bagi ceramahh...tapi saya suka nengok hasil gambar dia..cantikkk

    ReplyDelete
  15. Nanti update ye apa ceramah dari UAI ni..
    Myra suka dengar ceramah UAI ;D

    ReplyDelete
  16. best kuliah UAI ni..byk unsur kelakar hehe

    ReplyDelete
  17. pastikan munna pegi awal tau, mesti fullhouse punya

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails