Sahabat Alam Maya

Friday, December 3, 2010

Puding Karamel Di Petang Hari

Orang lain cari yang panas-panas untuk minum petang yang sedang hujan lebat... tapi tekak ni macam nak makan kuih yang manis-manis dan sejuk je... Operasi bermula dari satu kedai ke satu kedai .... akhirnya jumpa pujaan hati munna. Sambil goyang kaki kat office makan puding ni ..wah memang terbaikk.. (goyang kaki sebab semua kerja munna dah siapkan)

dulu masa zaman munna belajar kat UITM sepotong baru RM 1 sekarang ni harga dia 2 potong RM3.50 ...

fuhh.. ni masuk je dalam mulut ... sejuk je .. sblm makan letak dlm peti ais dulu untuk kesejukan yang lebih nikmat


munna dah makan sepotong.. ada lagi balance ni... sapa nak.. sila angkat laptop anda....

P/S : Ingat projek hujung minggu ini nak buat puding ni lah

18 comments:

  1. mmg best..
    ni lah antara kuih yg saya terer buat..hhee
    kuih lain..failed saya buat..huhu

    ReplyDelete
  2. suka buat kuih ni..
    tapi tak suka makan..
    hehhe.
    suami suka..

    ReplyDelete
  3. As'salam...

    yeahhh!!! amy suke puding nie kak tapi x suke buatnya malas hu3...bab buat kuih memang liat tapi nasib masak lauk pauk laju he3...

    ReplyDelete
  4. yang paling senang buat ! tapi tak sukalah sebab bau telur kuat sangat..

    buat pun sebab anak2 suka ..

    ReplyDelete
  5. hi dok tloh ke? puding beli kat mana? rest saniah ke? opis husband t kat bukari Shuhaida & partners tu.. dkt kwsp

    t dh private blog, THE UGLY TRUTH.. kalau nak baca, nanti emelkan t add emel ye? nanti t invite u

    ruziawatibukhari@yahoo.com

    tq & take care

    ReplyDelete
  6. sarah : munna dah 2-3 kali juga buat kuih ni sblm ni

    ReplyDelete
  7. diana :sayang suami buatlah juga ye diana

    ReplyDelete
  8. amy : terbalik pulak... akak suka bakar2 kuih, kek ..masak lauk pauk pula malas

    ReplyDelete
  9. azrina: kak munna pun mula2 tak suka sebab bau telur .. tapi lepas beranak ni selera dah lain macam

    ReplyDelete
  10. ruziawati : org temerloh ye.. betulalh restoran saniah

    nanti munna email ye

    ReplyDelete
  11. hafizah & meaww: memg seriyes sedap bangatt

    ReplyDelete
  12. aduh!!!..ni yg xmenahan ni..sodap tuu!!!

    ReplyDelete
  13. nyam nyam..sedapnye caramel. i like ...

    ReplyDelete
  14. ya Allah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    jerit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    ni feveret nadey
    kalo beli kt pasar mlm sekali 4 slice daaaaaaaaaa hihih tgk la bdn!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails