Sahabat Alam Maya

Thursday, December 30, 2010

Bila Cik Abangku Rajin



Ada siapa2 yang lapar bila tengok gambar ni tak? Hujan-hujan cuaca sejuk pagi-pagi ni layan nasi lemak memang best. Lagi best kalau cik abang kita yang buat. Inilah sarapan munna pagi ini. Tak sempat nak makan kat rumah jadi bawak bekal ke office aje.

Pagi2 lagi dengar kelentung kelentang kat dapur ..rupanya cik abang tengah masak nasi lemak. Sangat rajin cik abang hari ini , walaupun ikin bilis dah habis dia belasah guna udang kering dan goreng telur lepas tu potong kecik-kecik masuk dalam sambal .

21 comments:

  1. adehh dikkk akak pun bfast nasi lemak tadi .. erghhh

    waaaa seronoknya hubby pandai masak nie .. siap buat nasi lemak lak tuu .. huhuhuh bukan semua lelaki pandai masak tau + rajin :))

    bertuah munna dpt hubby mcm nie tau :)

    ReplyDelete
  2. huwalaa hai untungnya dapat suami cenggitu... koi ni tangan pengko

    ReplyDelete
  3. alahai..btuahnya kak munna dpt hubby rajin msk..=))

    ReplyDelete
  4. la..
    pandai masak ye dia..
    kalau suami saya
    dia rela pi beli kat luar je..
    lagipun saya tak bagi dia masak..
    tak larat nak bersihkan dan kemas dapur

    ReplyDelete
  5. wah hebat cik abg munna yer... pagi dah ke dapur hehehe

    ReplyDelete
  6. wah..bertuah munna..sonoknye ade hubby tlg masak..:p
    nyum2..bole lapaq balik nie..

    ReplyDelete
  7. singgah tgh hari..amboi sedapnye

    ReplyDelete
  8. ieda : mmg bertuah rasanya.. cik abg kita mmg tukang masak pun

    ReplyDelete
  9. cemomoi : mmg beruntung boleh request nak apa lg tu

    ReplyDelete
  10. nazlieza : mmg bertuah lah nazlieza

    ReplyDelete
  11. diana : mmg pandai pu dia masak.. mmg lepas masak munnalah yg kemas kan dapur.. bab yg tu dia malas sikit

    ReplyDelete
  12. diana : mmg pandai pu dia masak.. mmg lepas masak munnalah yg kemas kan dapur.. bab yg tu dia malas sikit

    ReplyDelete
  13. angah : mmg hebat ci abgku ... tiba2 pagi ni sgt rajinlah angah

    ReplyDelete
  14. cma :mmg seronok .. biasanya klu ada buat makan2 dia aje yg masak

    ReplyDelete
  15. aida : klu cik abgku yg masak gherenti sodapp

    ReplyDelete
  16. hakim .. sianya lapar ye.. tak dpt nak nolong

    ReplyDelete
  17. makdara : mmg rajin tahap gaban aritu... ari lain tu rajin gak

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails