Sahabat Alam Maya

Sunday, October 17, 2010

Khas Untuk Follower 555


Wah dah lebih 500 sahabat alam maya rupanya... terima kasih semua.. sokongan korang amat munna hargai.. walaupun tak pernah bersua muka... ikatan persahabatan semoga terus terjalin...

Entry ni khas untuk follower 555 munna.. unik kan nombor tu... siapakah dia?

kalau ikut print screen kat atas tu follower munna yang ke 555 ialah cik pipa.... muda belia lagi cik pipa ni.. baru nak ambil spm tahun ni... blog pun comel je macam tuan dia

Kak munna nak ucapkan good luck untuk spm dan do your best

2 comments:

  1. comel mcm belog munna jugak :D

    ReplyDelete
  2. wah, dah 558 follower. x sempat nak jd yg ke 555..:(

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails