Sahabat Alam Maya

Tuesday, October 12, 2010

FIRAS HANDZALAH 1ST BIRTHDAY GIVEAWAY



5hb Oktober 2010 - 18 Oktober 2010

Munna join GA ni pula... syarat pun senang je ... siapa nak join sila ke sini nye
Aunty munna nak ucapkan Firas Handzalah Selamat Hari Lahir yang pertama... semoga dimurahkan rezeki dan dianugerahkan kesihatan yang baik untuk menjadi insan yang berguna bila dah besar nanti. Aunty dah jadi follower yang ke 165 ye

Hadiah yang bakal diperolehi


Ole-ole dari Sabah (1 set gelang serta brooch kristal Sabah)

Tarikh tutup adalah pada 18 Oktober 2010 jam 6.24pm (betul2 genap setahun usia Firas)
Pemenang GA akan dicabut sendiri oleh Firas.
Pemenang akan dihubungi melalui email, dan akan diumumkan Insya Allah dalam tempoh seminggu selepas dari tarikh tutup.

5 comments:

  1. gdlux sis :D
    rajin join GA ehh~

    ReplyDelete
  2. selamat berjaya..
    cantik la hadiah dia..

    ReplyDelete
  3. wah happy birthday jg dgn dia.. :) and slmt berjaya dlm GA ni. nampak cantik gelng tu kalau menang :)

    Nak Exchange Link Tak?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails