Sahabat Alam Maya

Wednesday, September 19, 2012

WW : Yasmin Yang Muncung


Yasmin yg moody ..... ummi nak ambil gambar dia muncung je....

12 comments:

  1. Cuba munna bayangkan munna yg bergaya macam ini cantik tak? Yasmin buat apa pun cantik:)

    ReplyDelete
  2. walupun muncung coz tengah badmood tp tetap comelkan yasmin

    ReplyDelete
  3. boleh sangkut hanger lah kt muncung tuh yasmin hehehe

    ReplyDelete
  4. comelnya munna....
    adalah yang tak kena dihati tuh...

    ReplyDelete
  5. takpe...kena tunggu mood okay, ambik gambar dia byk2..hehehe...macam anak saya, mmg kalau nak suruh senyum posing, sikit punya susah..so kena pandai carik moment..ambik gambar secara curi2 masa dia gelak/senyum :)

    ReplyDelete
  6. muncungnye anak dara....tpi comeiiii....

    ReplyDelete
  7. Tu bukan muncung..tu kan style jaman skrg ni. Amik gambo mulut itik kata org.

    Ekeke

    ReplyDelete
  8. Salam Munna,
    Sama macam perangai wardah masa kecik...hahahah

    ReplyDelete
  9. muncungnye...hehehehe...kalah muncung autie alin

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails