Sahabat Alam Maya

Tuesday, September 25, 2012

Sample Percuma Maggi Mi Goreng

Baru-baru ni munna ada terima sample percuma dari Maggi .... benda-benda percuma ni munna mmg suka.
Ingatkan apalah yang sampai kat atas meja ofis munna ni... rupanya maggi.





Ini dia dua perisa mi goreng dari maggi....

p/s : tapi munna lagi suka mi goreng dari mee sedap

20 comments:

  1. bazi goreng2 kurang suka, suka lagi maggi kari biasa tuh hehe

    ReplyDelete
  2. haa nie kalau ada air panass
    jamu terus munna ;))

    ReplyDelete
  3. selamat menjamu selera dengan meggi..anak akak kalau jumpa tu,suka sangat dia..

    ReplyDelete
  4. wahh lepas ni mkn maggi la kak munna..tp aida pon suka mee goreng dr mee sedap..lagi sedap rasanya...

    ReplyDelete
  5. Kami sekeluarga sejak dulu setia dgn Maggi perisa Kari..!!

    ReplyDelete
  6. saya pun sama munna.suka benda free jugak..hehe
    ni tak berapa sangatla ye rasanya?tp mee goreng mee sedap mmg sedap sgtkan!

    ReplyDelete
  7. amboi! megi pun hantar sampel? macam mana boleh dpt tu?

    ReplyDelete
  8. maggie mmg idaman selalu tak pernah jemu ;)
    seronok dpt dr meggie :D

    ReplyDelete
  9. sample percuma, blhlah test kan sedap atau tidak

    ReplyDelete
  10. Kiutnye pakaging dia....sample besar erk....biasa klu org bg sample, bg yg mini mini sj....

    ReplyDelete
  11. kak Muna , cmne nak apply benda free cemni ek ? bg tips boleh ? hahahaaa

    ReplyDelete
  12. salam munna..
    saly ada juga try baru ni mee maggi goreng ni... hehe... rasanya bole tahan sedap.. tp betul kata munna tu mee sedap memang lg sedap...>_<

    ReplyDelete
  13. linda pun lg suka mee sedap sebab byk rencah, yg rasanya lebih..

    ReplyDelete
  14. maggi grg dr maggi ni mmg kena approve lg klu nk beat maggie goreng yg lain

    ReplyDelete
  15. cantiknya kotak dia, kuning...mmg sedap Maggi Mi Goreng ni,...:)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails