Sahabat Alam Maya

Friday, July 23, 2010

Goodbye everybody



Bukan untuk selamanya yek.. cuma untuk 2 hari ni je... munna tak dapat nak entry post terbaru, melawat blog2 rakan bloggers sekalian dan beramah mesra dengan bloggers yang lain ... bukan merajuk... cuma munna buat kenduri cukur jambul anak sabtu ni ... ahad pula adik munna yang bongsu pula kahwin... jadi sibuklah sikit... apa-apa hal kita jumpa next week ye!


Lepas ni kita tgk apa jadinya rupa budak ni bila dah dicukur jambulnya

2 comments:

  1. semoga jumpa lagi yer sis sweet
    =]

    ReplyDelete
  2. rumah akak pun ada cukur jambul tp 7hb ogos nnti..sambut ramadhan skali

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails