Sahabat Alam Maya

Wednesday, March 13, 2013

Yasmin Suka Sangat



Kalau buat cekodok ... yasmin paling suka.. lagi-lagi  kalau ada isi sosej kat dalam tu.


22 comments:

  1. Budak-budak memang suka sosej ya, anak saya pun suka ngan sosej tapi tak elok kerap sangat makan

    ReplyDelete
  2. wah resepi baru ni...cekodok sosej...tak pernah buat lagi ni munna

    ReplyDelete
  3. salam..nampak sedap..nnt ptg nk buat sikit utk qila ngan syafiq la..

    ReplyDelete
  4. cedapnya cekodok ni ada sosej..menarik :)

    **tourism australia :)

    ReplyDelete
  5. owh..cekodok sosej ke?nyum2!!boleh try buatkan utk anak2 ni :)

    ReplyDelete
  6. Eh ada sosej dalam cokodok.. ohh idea baru ni.. nenanti kalau terajin mahulah saya tiru yek... hehe

    ReplyDelete
  7. owhhh isi sosej ..
    akak pun suke , macam2 boleh buat sosej nie kan ;)

    ReplyDelete
  8. apa nama kuih tu?sosej goreng ngan tepung ke tu?

    ReplyDelete
  9. salam k.munna...
    ape tu? sosej goreng tepung ke? nyum3..

    ReplyDelete
  10. sedap tu. tetiba teringin nak buat cekodok pisang lak.huhu

    ReplyDelete
  11. Munna, nanti akak nak tirulah resepi cekodok hotdog yasmin ni utk Along n Wardah. Nanti update kat Yasmin sedap ke tak

    ReplyDelete
  12. tak pernah lagi buat yg ada sosej camni. anak2 izan plak suka cucur kentang...

    ReplyDelete
  13. ena ena nie tekak mat salleh la
    tapi klu mkn yg bukan2 bg la kat dorang tu

    ReplyDelete
  14. so..ini namanya cekodok sosej? kreatif..kreatif..mesti anak2 suka

    ReplyDelete
  15. lazatnya cekodok mcmni :)
    tak terfikir pulak nak buat gini..
    ok nnt sy boleh try satu hari nnt.

    ReplyDelete
  16. Wah sedapnya..bru td mkn cucur udang

    ReplyDelete
  17. sedap nya munna..lapa lak tgk gmbar n

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails