Sahabat Alam Maya

Friday, March 15, 2013

Buat Ayahanda Tercinta


Cantik tak?.... org veteren memang suka yag warna gold agaknya... dah 3 kali tukar jam baru tapi mantain pilih yang warna gold macam ni.

Ini jam untuk ayah munna.... hari tu ayah dapat duit BRIM .. sibuk cakap nak trade in jam lama dia. Jadi kami adik beradik pakat2 lah carikan dia jam baru. Bawa pergi kedai jam inilah jam yang ayah berkenan... Harga pun lebih RM 3K.... setelah trade in jam lama ayah  balance dia kami 6 orang adik beradik share sama-sama. Happy tengok ayah gembira dapat jam baru.

26 comments:

  1. tentu ayah suka sesangat kan...

    ReplyDelete
  2. Ye lah... orang veteren memang minat kaler gold kot sebab abah & FIL saya pun sama.

    ReplyDelete
  3. Wah cantiknya jam tu...hadiah untuk ayah dari anak2 tercinta

    ReplyDelete
  4. org2 lama mmg suka stail camni. leh tahan gak yer regenya

    ReplyDelete
  5. sama la. ayah nik pun suka jam warna gold.jam dia mmg mahal la..huhu

    ReplyDelete
  6. cantik jam t...u sama ngan arwah mertua pakai dulu...

    ReplyDelete
  7. setiap kali memandang jam ni, mesti ayahnda terbayang wajah anak2 kesayangan..murah rezeki anak2 nanti...

    ReplyDelete
  8. Bangganya dgn munna n adek beradek, sejuk perut ibu mengandung

    ReplyDelete
  9. Kannn...wlpun kita x dpt apa2, tp dpt lihat senyuman kegembiraan org tua kita pun dah cukup buat kita.

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah, cantik jam ni..mesti ayah munna happy sangat :)

    ReplyDelete
  11. salam kak munna.

    cantiknye jam..lelaki mmg x lari dari kesukaannye..iaitu
    *jam*

    harga tak penting kan kak. asalkan org tua kita gembira dah memadai.. :)

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum,
    Fuhhhhhhh!
    ayah saya pun suka jam kaler emas mcm ni ;)

    ReplyDelete
  13. cantiknya .
    org2 lama mmg suka kaler gold gini.
    alah membeli menang memakai kan munna..
    padanlah dgn harga jam tu.

    ReplyDelete
  14. Janji ayah suka.. hati org veteran memang suka warna gold :D

    ReplyDelete
  15. Untung dapat br1m.. hasrat terlaksana.,

    ReplyDelete
  16. itulah seronoknyer kita sebagai anak kalau dapat menggembirakan hati ayahkan... gold tanda kemewahan tu orang veteran suka..tapi bapak akak dari dulu suka warna perak...

    ReplyDelete
  17. itulah seronoknyer kita sebagai anak kalau dapat menggembirakan hati ayahkan... gold tanda kemewahan tu orang veteran suka..tapi bapak akak dari dulu suka warna perak...

    ReplyDelete
  18. bertuah ayah dpt anak2 yg baik.

    ReplyDelete
  19. tentu ayah munna gembira sangat2 dpt hadiah dari anak2 tersayang kan...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails