Sahabat Alam Maya

Tuesday, March 12, 2013

Apam Ladybird dan Coklat Sudu



Apam ladybird walaupun tak berapa nak rupa ladybird... 



Coklat sudu untuk kawan-kawan Meya.

Antara isi2  yang terdapat dalam goodies bag kakak meya hari tu... Layan buat sorang2... tapi berbaloi bila budak2 suka... terutama coklat sudu tu... tak cukup sebatang sorang

19 comments:

  1. jangan kata kawan meya..saya pun suka kalau dapat isi goodies beg tu..

    ReplyDelete
  2. coklat sudu...uniknya munna...
    akhirnya sudu kita boleh guna...

    ReplyDelete
  3. Unik tu coklat sudu :) 1st time saya tgk....

    ReplyDelete
  4. kreatifya coklat sudu tu kak, nak mkan pun senag hihi

    ReplyDelete
  5. coklat suduni 1st time akak tengok... femes dah yerk... selamat hari jadi meya... lambat auntie wish...

    ReplyDelete
  6. cantik apam ladybird tu...izan blm pernah try lagi...

    ReplyDelete
  7. menarik jea coklat sudu tu.budak2 confirm suka punya

    ReplyDelete
  8. menariknya coklat sudu tu..kreatif..

    ReplyDelete
  9. Comenya apam ladybird tu munna....sudu coklat tu pun kreatif..

    ReplyDelete
  10. tentu seronok bdk2 tu dpt coklat sudu tu..jarang jumpa dan menarik ni..:)

    ReplyDelete
  11. yummmy...coklat sudu? kreativenye.....apam tu klu rietta yang dpt, syg plak nk mkn....comei sgt...

    ReplyDelete
  12. salam k.munna..
    rajinnye k.munna buat..alhamdulillah.. untung yasmin & meya dpt ibu yg baik hati & rajin ni..

    kak. nk resepi coklat sudu tuuuu

    ReplyDelete
  13. Creativenya...Munna memang minat kot sebab menjadi anyway respect betul org2 berkebolehan macam ni

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails