Sahabat Alam Maya

Tuesday, December 4, 2012

Merasmikan Yang Baru Di McD

Bukannya merasmikan prosperity burger ye... cuma merasmikan Mc Donalds Jalan Bahagia yang baru je di buka di Temerloh ni. Besar juga Mc D ni buka 24 jam dan ada drive thru .


Kakak Meya dgn style terbaru bila bergambar


Selamat masuk perut untuk dihadamkan semuanya

Munna ke yg tak pandai parking... ke Exora tu yang parking senget dulu?

21 comments:

  1. suka mekdi jugak..paling best kentang goreng kt sini super owsem :)

    ReplyDelete
  2. Macam malu je meya tu... Mkn kentang prosperity sdp..

    ReplyDelete
  3. Dua-dua pun parking senget..hehehe

    ReplyDelete
  4. situasi biasa di pakir awam.kita ikut dia ke..dia ikut kita..hehe

    ReplyDelete
  5. wak pon sukak mamam mekdi jugakk.. ehhHHee

    ReplyDelete
  6. Tgh tunggu mc D bertam dibuka....hehehe....

    ReplyDelete
  7. ble kereta len parking slh kite kne ikut gak...huhuhu

    ReplyDelete
  8. so munna masuk parking ikut degree senget exora tu la ya? hihihihi...

    ReplyDelete
  9. tu siapa de garisan parking lagi tp still tak boleh ikut kan..hehe
    exora dah parking senget, of course yg lain pun akan jd susah nak perking

    ReplyDelete
  10. kt sini bila la nk ade MCd... klo nk mkn mC d kena g kerteh tu..jauh sikit

    ReplyDelete
  11. Prosperity tu dah sesedap dulu.

    ReplyDelete
  12. Comel pose Kakak Meya :)

    Terpaksa go with the flow gitu, dah orang tu park senget dulu, terpaksalah kita adjust masa park bagi senget jugak kan :D

    ReplyDelete
  13. Kakak meya dah pandai peace tu.lea pernah bawa avanza dua parking lea sorang je.lastnya kwn suami yang tolobg parking. Munna rasmikan mcd tu potong riben tak...?Hehehehe

    ReplyDelete
  14. special..
    sedap dan kenyang, alhamdulillah..

    ReplyDelete
  15. Macam2 dah ada kat Temerloh skrg..alhamdulillah.Akak singgah Temerloh Sabtu baru ni otw ke KL, nampak lh McD tu..ank2 yg nmpk dulu..balik umah mak akak kat Taman jaya..:)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails