Sahabat Alam Maya

Thursday, December 13, 2012

Hasil Dengan Nuffnang


Jadilah kan daripada takde ... sapa nak bagi banyak tu. Ini hasil selama 2 tahun setengah bersama dengan Nuffnang. 

28 comments:

  1. Waahh bestnyaa kak Munna..tahniah!!aida tak penah apat pon Cash out lagi..hihihi..yela ber blog pon ikut mood, en nuff pon bg ikut mood jugak la kan..hihihih

    ReplyDelete
  2. banyak tu..tahniah...
    semoga tahun depan
    dapat banyak2 lagi..:)

    ReplyDelete
  3. Mak aih banyak nya yang…..dah cash out dah ke munna..syoknya..kalau depa bg cek kan, kita pi bank in mana2 bank pon x apa ka?

    ReplyDelete
  4. wah..boleh tahan angka tu.. saya baru sebulan masukkan benda ni, lambat lagilah kalu nak capai macam munna ni...

    ReplyDelete
  5. Wah.ok sgt lah tu tahniah munna!

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah ada jugak rezeki akak tu :)
    Saya tak pernah pun letak iklan nuffnang dekat blog. Hee :D

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..... saya pun baru terkumpul sikit2...

    ReplyDelete
  8. tahniah munna.
    amaount yg banyak ni.

    ReplyDelete
  9. salam kak munna..
    wahh..byk tuuu :)

    alhamdulillah..

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah rezeki.. Banyak gak amoun tu.. Boleh buat macam2 :D

    ReplyDelete
  11. oooit ni sudah baguih... bestnyer.. wlupun sikit tapi berharga sesangat...

    ReplyDelete
  12. kalau kumpul sure leh melancong ke jb. hehehehehe

    ReplyDelete
  13. wah..byk gak tu. ok la tu kan :)

    ReplyDelete
  14. wahhhh..
    manyak tu munna..
    leh wat soping YES ni..
    syoookkk nyer!

    ReplyDelete
  15. sambil menyelam minum air..lepas tu dapat duit, sapa nak bagi..heee

    ReplyDelete
  16. mcmane ekk munna..nak dpt mcmni...cer citer..

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah munna, banyak jugak tu.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails