Sahabat Alam Maya

Friday, October 5, 2012

BE Terbaru Daripada Nuffnang


Alhamdulillah... walaupun dua tiga menjak ni jarang update.... tapi masih ada yg BE yang sudi menyinggah di sini. TQ Nuffnang....

12 comments:

  1. baru cash out ritu sebab tiba2 jadi banyak..hehehe

    ReplyDelete
  2. wah be okt :) janji masuk kan

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum kak :)
    Salam perkenalan :)

    rezeki akak ye.. bestnya :)

    ReplyDelete
  4. tahniah2...
    kene rajin2 update nk bg BE membiak hihihi!!

    ReplyDelete
  5. bertuahnya... akak sejak april x da satu be pun lagi.. sedih laa..

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah... Nak semak kat mana tu eh?

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah dikk
    rejekii !
    akak dah 3 bulan x der BE hhuhu
    sedihhh , walau selalu update x menjamin kan ;)

    ps : dikk line streymix niee semakin menyakitkan hati kan .. akak nie dah 2-3 ari ONN & OFF line dia .. niee ada lak niee .. cepat2 BW .. kita dah lah blogger tegar , bila jadi macam nie .. rasa nak nyumpah je tmnet nie ! huhuh ;))

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah...
    tp pelik ngan nuff...time kite rajin update x bg.. bila senyap sebulan timbul plak be ni.. eeheheh

    ReplyDelete
  9. ALHAMDULILLAH REZEKII . . .
    saya tak muncul2 pun
    huhu takpe lahh

    btw, follow sini

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails