Sahabat Alam Maya

Thursday, September 22, 2011

Pantang Jumpa


Yasmin yang suka dapat makan durian. Munna dan anak-anak memang suka durian tapi abahnya kureng sikit... selalunya jadi tukang beli je.


Semalam en. abg munna beli 2 longgok durian kat pasar malam.


 Tangan Yasmin yang dah tak sabar nak makan durian... 


Memang sedap.....

26 comments:

  1. yasmin...
    alahai..sama mcm cik ayu..
    suka makan durian gak

    kakak umai tak suka, katanya busuk...

    mmg dia rugi.. kan??

    ReplyDelete
  2. tabik spring pada anak2 kecil yang suker mkn doyan...

    ReplyDelete
  3. Oh..ada lagi durian ya..ingatkan dah habis musim

    ReplyDelete
  4. kak...
    heheheh....sy pun suka sgt nih...
    tpi ade musim lagik ek?ok tak duriannya kak???

    ReplyDelete
  5. he3..bsr nnti msti jd hantu durian ni,, asya xmkn.bau pon dia lari

    ReplyDelete
  6. uish ada musim layie ya dik
    hermm di ktn nie akak x nampak banyak sgt .. ada2 tempat je yg jual tuu pun risau mahal huhuhu

    ReplyDelete
  7. durian??? sedapppnyerrr kak... cantik isi buahnyer...

    ReplyDelete
  8. salam kenal...
    dapnyer durian..
    suke makan durian tp hubby tak brape suke sangat..dhia pun dah pandai makan durian..ade geng la makan durian..

    ReplyDelete
  9. ada lg org jual durian ya.. bestnya. safiyya dan Rifqi ikut mood dan jenis durian jugak nak makan nya..

    ReplyDelete
  10. Suka jugakkkk :-)

    Teringin nak makan :-)

    ReplyDelete
  11. eh..musim durian ada lagi eh kak..?

    ReplyDelete
  12. Bestnya munna... kakak sejak puasa samapi hari ini belum beli lagi. Teringin jugalah...

    ReplyDelete
  13. wah...ada lagi org jual durian?? untung la kak munna. kat area rawang dah x do dah jual durian. hbs musim dah kot.

    nak tahu..kina dgn adam hantu durian taw!! mintak² baby dlm perut nie pun hantu durian mcm kami berdua. suami kina a.k.a supra dia suka jugak. tapi lagi suka beli durian buat tempoyak.

    ReplyDelete
  14. banyak lagi ke durian sekarang ni?dapat dari mana Munna?hmmm lepas raya pekena durian pun sodap!..

    ReplyDelete
  15. saya pun suka durian...
    tapi suami dengan anak tak suka..
    mujur!heehhehe

    ReplyDelete
  16. bukan sekarang durian tengah mahal?

    ReplyDelete
  17. Blh tahan dia suka mkn durian..Aunty ni plak mmg X leh mkn durian.. ;)

    ReplyDelete
  18. pandai betui dia makan..

    anak2 kita ni kurang sikit

    tapi mak pak ...hantuuu :)

    ReplyDelete
  19. Ada lg duyan kat sana?
    Kat Pekan dah lama abeh..huhuh
    tggal tempoyok jelah...

    ReplyDelete
  20. hehe. aida pun suka makan durian! <3.<3

    ReplyDelete
  21. sama ngan lealah munna.hantu durian.sentiasa da stok dalam peti sejuk

    ReplyDelete
  22. cantik isi dia..puas hati beli ni..

    ReplyDelete
  23. kak,skrg da strat musim durian semula eh?

    ReplyDelete
  24. si gurl pon suka durian, tp x kasi mkn byk sgt, panas...hehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails