Sahabat Alam Maya

Wednesday, September 21, 2011

Yasmin Yang Teruja Di Water Park

Bila pergi mandi-manda budak-budak lah yang paling suka dan teruja. Gambar Yasmin je yang sempat munna shoot... kakak Meya dah teruja dalam kolam .. taknak dah naik.  Nak ajak bergambar pun dia tak mahu... sebab munna belikan pelampung kecik tuk dia..selak dia main air satu hari tu...





18 comments:

  1. comey!

    budak2 dah jumpa air mmg tak hengat dunia dah hihi

    ReplyDelete
  2. akak...
    knp tak pakai baju?????huhuhuhu.....

    ReplyDelete
  3. Comey Yasmin!

    anak2 saya takut nak pergi main air, mungkin sbb tak biasa bwk kot

    ReplyDelete
  4. wow...gambar separuh bogel ni...bahaya2....haha

    ReplyDelete
  5. budak2 ni memang tak leh tgk airkan

    anak2 kak ati pun sama
    tapi syahmi tak leh berendam lama
    nanti balikm mesti semput :)

    ReplyDelete
  6. wahh yasmin cekci laaa...hihihi..

    ReplyDelete
  7. Seronok betul adik. Kakak entah kemana dah sibuk dlm air ye.

    Sesekali munna anak-anak kalau jumpa air mana cukup 1-2 jam... Sehari suntuk sampai menggigil baru puas:)

    ReplyDelete
  8. x der budak yg x teruja bila ke waterpark nie dikk .. main air nie , hermmm silap hb x nak balik kann

    lama x tgk yasminnn besar dah dia :)

    ReplyDelete
  9. gambar yang last sekali tu dia buat apa tu??
    heheheh

    ReplyDelete
  10. terpancara keseronokan di wajah yasmin, budak2 mmg suke men air kan kak...

    ReplyDelete
  11. a'ah kakmunna, sgt teruja dan hepi muka yasmin tu haa...

    ReplyDelete
  12. comelnya gambar last sekali tu. happy nya kamu ye

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails