Sahabat Alam Maya

Monday, September 19, 2011

Sekeping Ni Aje Yang Ada



Percaya tak... raya ni cuma sekeping ni je gambar yang munna ada dalam kamera munna. Memang tahun ni tak sempat nak bergambar sakan sebab agak sibuk melayan tetamu. Lagipun anak buah dan adik beradik ada kamera masing2, jawabnya lepas ni copy jelah dari diaorg semua.

25 comments:

  1. xpe kakmunna ada la jugak kan...;)

    ReplyDelete
  2. takpelah tu...janji ada...lama munna senyap...

    ReplyDelete
  3. yg penting ada dan gambarnya menarik..

    ReplyDelete
  4. tak terlambat nak ucap selamat hari raya buat munna sklrg..
    tak apa munna satu pun okey dr tak ada langsung kan??

    ReplyDelete
  5. kak munna.....
    manae nyepi...huhuhu..
    1 keo=ping pon x pe...
    simple..n cantik..
    :)

    ReplyDelete
  6. xpe la k.munna... at least ade gop sekeping pic y blh djadikan knangan kan.

    ReplyDelete
  7. ada la juga... ;)

    cepat2 minta gambar yg lain.. :)

    ReplyDelete
  8. hai munna,

    sibuk bebenor melayan
    tetamu ye..

    kami pulak tak sah kalau
    tak bergambar berpesen2
    masing2 nk jadi model :)

    ReplyDelete
  9. ok la tu kak... t klu dah copy dari adik-beradik akak sure banyak pic raye akak nanti... ;d

    ReplyDelete
  10. Okla tu dari langsung takdak kan..

    Takpe kak, nanti leh buat photo studio pakai baju raya na ;)

    ReplyDelete
  11. Munna kena tunggu Yasmin pandai ambil gambar, masa itulah Munna tak perlu pegang camera lagi, macam kakak....:)

    ReplyDelete
  12. OK lah tu..ada juga gambar hari raya :)

    Selamat Hari Raya :)

    ReplyDelete
  13. satu punn jadi la..
    untuk kenangan..:)

    ReplyDelete
  14. janji ada..sekepin gitulah kenangan..mmg nampak sgt munna sibuk di pagi raya kan..slmt hari raya!~

    ReplyDelete
  15. ok jugak munna .. akak langsung x adeee pic2 raya masih ngan adik akak huhuhuh sedih !

    ReplyDelete
  16. hye Munna, jadi la sekeping daripada takde kan...

    Salam AidilFitri Maaf Zahir Batin ye Kak Munna....

    ReplyDelete
  17. itupun kira ok lg...akak terus xder pic beraya 1 family thn nie coz somi keje pg raya...huhuhu

    ReplyDelete
  18. yg penting ada kan utk kenangan..sama juga mcm ktorg..x byk gmbr raya thn ni..tu yg mls nk wat N3 ttg raya.. ;)

    ReplyDelete
  19. betul 2 kak,at least ad utk kenangan tahun ni.hihi

    ReplyDelete
  20. akak...sy lagiiiii laaa....tak sempat nak bergambo....huhuhu.....

    ReplyDelete
  21. xpe kak janji ada gambar kenangan family di hari raya :)

    ReplyDelete
  22. saya pon sama kak..harap kan kamera orang je..kamera sendiri mmg nan ado nk tangkap nya..huhuhu...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails