Sahabat Alam Maya

Wednesday, May 2, 2012

Hanya Mampu Menjeling

Aduhai lamanya tak berupdate blog munna ni. Memang sibuk betul sekarang ni... company dapat projek baru jadi banyak sikit kerja yang perlu diuruskan dahulu. Memang tak sempat nak skodeng blog2 kawan hanya jeling2 manja je yang termampu. Ini pun curi2 juga utk update sebab ada yang dah bertanya kemana menghilanggnya munna.

16 comments:

  1. Takpe kak, pelan2 settle yang penting dulu :)

    ReplyDelete
  2. Munna. akak boring kalau Munna tak update blog...curi2 sikit masa je update

    ReplyDelete
  3. tu lah lama tak nampak munna..

    ReplyDelete
  4. jeling2 lagi geram..kan??kalau saya sibuk saya tak nak jeling2 .sakit hati sebab tak sempat nak jengah..hehehh

    ReplyDelete
  5. dpt jeling pun jadi kan munna..

    ReplyDelete
  6. nanti dah free baru lah update ya..

    take care..

    ReplyDelete
  7. cam pelikla kalau Kak Munna tak update, hehehee.. selalu Kak Munna ade je citer, sihat ke kak Munna? harap bz2 pun, kak Munna menten cergas ye, heeee~

    ReplyDelete
  8. akak pun sama dikk
    huhuhu sebuk , petang2 jee dpt skodeng , curi2 BW hhuhu

    ReplyDelete
  9. Hehehe...jeling jeling pown xpe larr....

    ReplyDelete
  10. alahai sama le kita

    akak pun sempat update hr rabu jer sbb rabu cuma lima waktu hr2 lain 6-7 waktu, sesak ooi

    ReplyDelete
  11. salam

    kerja tu lebih penting kak ;)

    dapat jeling pun dah ok tu kak ;)

    ReplyDelete
  12. Uhuhu..sibukest nye kak munna..
    Xpe2..settlekan mana yg pentng dulu tau.. :)

    ReplyDelete
  13. waaa... bz ler nie kak...

    ReplyDelete
  14. tkpe kak...keje tu lagi penting...dah free2 nnti boleh update blog lagi..

    good luck..!! :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails