Sahabat Alam Maya

Thursday, April 4, 2013

Tempat Kesukaan Kakak Meya

Sejak dah bersekolah ni... kakak meya memang sangat sukakan buku.....kalau keluar bandar mesti nak masuk kedai buku. Ada je buku yang dia nak beli.... layan jelah... bagus juga dia minat dengan buku...


Kakak meya sedang memilih buku di Popular Mentakab Star Mall


Yasmin ... susah nak ambil gambar dia ni..... semua buku yang dibeli untuk kakak dia munna akan belikan yang sama juga untuk Yasmin .... diaorang berdua ni suka sangat berebut.



Hasil tangkapan di Popular..... novel I Love You Stupid untuk munna...

14 comments:

  1. kalau dapat baca sure tak nak bangunkan kakak meya...

    ReplyDelete
  2. sejukk hati bila anak2 nie bila ke tmpt macama nie sukee sgt2 ;)

    ReplyDelete
  3. Kak Azie baca ILUS tu 2 hari saja! Tu pun kira lama. Kalu pulun, boleh habis dalam masa sehari.

    Jom kita pi Pesta Buku jom!

    ReplyDelete
  4. bagus la..kecik2 dah suka buku..:)

    ReplyDelete
  5. betul2.. galakkan aje hobi diaorang tu.. bagus sangat2 kalau budak2 tu suka membaca.. well not bad untuk mummynya...

    ReplyDelete
  6. Cerdik si comel Kak Meya tu...berebut tu normal...Along and hulk hogan baya2 meya yasmin tu boleh bergaduh kalau beli satu aje untuk Along, Hulk hogan tu mesti lompat2 dalam kedai buku tu munna.

    ReplyDelete
  7. Bila adik menyibuk tu yg hot sikit sbb harga buku bukannya murah, yg kulit tebal dan berwarna mencecah rm29.90.. tiba2 kena koyak dgn siadik yg jealous dgn kakak!

    ReplyDelete
  8. bagus jugak akak..kecik2 dh minat membaca

    ReplyDelete
  9. Bgs la skakan buku.....rietta pown dh bli i love u stupid tu utk adk ngn spupu rietta...dorg nie minat novel....

    ReplyDelete
  10. salam k.munna..
    hihi..bagus kakak meya..
    nnti bt homework rajin2 tau.. :)

    ReplyDelete
  11. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  12. hahah mujur untuk munna, ingatkan kakak meya punya :)

    ReplyDelete
  13. Melatih meya bar sukakan buku ye munna..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails