Sahabat Alam Maya

Friday, February 22, 2013

Makan-Makan Di Kemaman Kopitiam

Ini kali pertama munna makan kat sini. Selalunya kalau kopitiam munna suka makan di Old Town White Coffee. Tapi sebab kopitiam ni baru buka kat Star Mall ni.... kitaorg cubalah makan kat sini... rasanya bolehlah .....


Garlic bread kesukaan kakak meya 


Makan cicah dengan mushroom soup...memang ngam.


Set nasi lemak kukus dengan rendang daging....


Chicken chop.... 

     

3 layer tea.... air feveret munna.

Rasanya makanan kat sini takdelah sesedap mana ...bolehlah .... 

16 comments:

  1. TAPI TENGOK MACAM SEDAP...KAN??

    ReplyDelete
  2. mengancam betul chicken chop tu...meleleh air liur

    ReplyDelete
  3. suka 2 layer tea tuh...
    makanan kat tempat macam ni bole tahan juga..

    ReplyDelete
  4. Garlic bread meamng lawan dia mushroom soup - kakak pun suka Munna.

    ReplyDelete
  5. akak duduk temerloh kat mana??saya pun duduk temerloh jugak

    ReplyDelete
  6. Salam kak munna..
    ngetest kedai baru ye..
    cma tak pernah mkn kt kopitiam..
    sian kan? huhuhu

    ReplyDelete
  7. Best selera Meya...sama macam kakak warna. Munna yeh 3 layer tu akak rasa manis sgt kalau kat shah alam

    ReplyDelete
  8. berkenan sungguh dengan air teh 3 layer tu....

    ReplyDelete
  9. X pernah mkn kat kopitiam., tengok mcm best je, nak cuba lee..

    ReplyDelete
  10. Chicken Chop tu ok tak? Harga ok?

    ReplyDelete
  11. eh tapi dalam gambar nampak sedap betul... yum yum...

    ReplyDelete
  12. Makanan dia sama jekan munna... Tak dpt nk buat perbandingan...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails