Sahabat Alam Maya

Thursday, May 31, 2012

Murah Rezeki Di Bulan Mei Ini

Alhamdulillah .... dapat satu lagi BE baru iaitu UIP Madagascar 3. Memang murah rezeki bulan ni, 3 BE yang munna dapat untuk bulan ni. 

BE dari Digi Broadband Internet setakat ini adalah jumlah tertinggi BE yang pernah munna terima.


Nak tunggu hujung bulan Jun ni untuk cash out.... boleh gak buat belanja untuk beli bahan untuk buat kuih raya nanti

14 comments:

  1. bestnya....blog br mama ni lum sebutir habuk pun dpt BE...huhuh

    ReplyDelete
  2. memang murah rezeki ni.. :D

    ReplyDelete
  3. tahniah munna.banyak tu dapat utk bulan ni
    .saya be dah jadi me dah..haha,malas nak update blog

    ReplyDelete
  4. seronok dapat BE, tumpang hepi tau...

    ReplyDelete
  5. banyak tu..bestnya :)
    selamat berblog utk munna :D

    ReplyDelete
  6. tahniah byk tu..
    pun ada 3 BE gak ni..masyuk2..

    ReplyDelete
  7. go munna go...mesti boleh dapat lebih banyak lagi lepas ni, amin ;)

    ReplyDelete
  8. fuh kak munna, rezeki anak2 kan....syukur..

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah... rezeki munna kan.

    ReplyDelete
  10. kakmunna, syokkknya ;) rezeki tuh

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails