Sahabat Alam Maya

Friday, June 1, 2012

Sarapan Pagi Yasmin

Yasmin memang suka makan pasta-pasta ni.  Minah western betul budak sorang ni...

Sphagetti Goreng 

13 comments:

  1. munna goreng simple2 camtu pun nampak sodappppppp.....isk3

    ReplyDelete
  2. kakak....sila share respi....sbb bukan akat yasmin jaa suka ni.....

    makciknida pun turut suka nih....menyelerakan ^_^

    ReplyDelete
  3. Nice blog sobat.. postingan2nya juga sangat bagus, menarik dan bermanfaat sakali..:)

    terus menulis menulis yaa..^_^

    oia salam kenal
    kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
    folloback juga ya buat nambah temen sesama blogger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^

    ReplyDelete
  4. nampak sedap pasta gorengnya tu munna...:)

    ReplyDelete
  5. Kenalah buat kan munna.nampak sedap je tu

    ReplyDelete
  6. ok lah tu kak munna, dr tknk mkn kan :)

    ReplyDelete
  7. asalkan dia nak makan...ok la tu kan..? ;)

    ReplyDelete
  8. yasmin leh geng aunty eMMe, same2 suke western, heee..hope bakal baby aunty pun menurun cam mak dia suke makan western, heeeee~

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails