Sahabat Alam Maya

Wednesday, June 27, 2012

Lamanya Tak Berupdate Rupanya

Aduhai dah bersawang-sawang blog munna ni rupanya.... mula-mula mood ke laut dah tu bersambung pula dengan borang tender dan audit company yang perlu di siapkan.... lama juga munna tak update dan blogwalking. Alhamdulillah ...kerja pun dah siap mood nak berblog pun dah berkobar-kobar ni....  Nak jalan-jalan ziarah blog kawan2 lepas ni ye

18 comments:

  1. hai munna ;)

    baru semalam tertanya-tanya mana munna menghilang hari ni dah muncul :D

    welcome back :)

    ReplyDelete
  2. selamat BW...baru tenang kini semua tugas dah selesai..

    ReplyDelete
  3. tu la.. lama tak baca entry kak munna

    ReplyDelete
  4. tulah..lea pun perasan. dlm hati sibuk kot munna..

    ReplyDelete
  5. ha'ah...mmg dah lamer xberupdate...hehehe...

    ReplyDelete
  6. takpa..

    ambil mood dulu..

    :)

    ReplyDelete
  7. Tu lah..lama betul x nmpk munna. :)

    ReplyDelete
  8. Patutlah lama menyepi..
    welcome Back..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam munna..Welcome back..
      Biasa lah berblog ni..kdg mood tak tau kemana..huhu
      Lps ni Insyaallah..rajin2 lah up date ye..

      Delete
  9. saya sentiasa teringat kat kak munna.. ade gak 2-3 hari lepas sebut name kak Munna, kalo kak Munna tersedak, saya la tu sebut2 name,hehehe~

    sihat ye kak? selamat kembali berblog!

    ReplyDelete
  10. kasi mop, lap bersih2 skit blog ni hehe

    ReplyDelete
  11. welkem back munna..
    lya perasan gak..lama munna myepi

    ReplyDelete
  12. hihi,kak,jat bru nak memulakan blogwalkg ni.hihi

    ReplyDelete
  13. hi munnaaaa....

    lama betul menyepi!
    pasni post entry banyak2 tau...

    ReplyDelete
  14. lama x nampak munna
    memang winduu lah ;)

    ReplyDelete
  15. akak pulak yg dilanda taufan tsunami sibuk ni, tp menyelit2 untuk bw masih boleh, tangan gatal jer nak berjalan...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails