Sahabat Alam Maya

Friday, September 20, 2013

Jalan-Jalan Di Cameron Highlands 2

Hari kedua di Cameron Highlands ...


Bangun pagi solat dan dah sarapan semua terus check out dari hotel. Dah niat nak pergi MARDI program utama kali ini.  Tapi sebelum tu jalan-jalan kat Brinchang dulu. Bunga-bunga kat atas tu... cantik sangat.


Wajib beli ini.... sedapnya!.... tengoklah warna strawberry tu.. menggoda betul..


Meya dan Yasmin suka sangat.... makan sampai 2-3 kali ulang beli selama kat CH.

Lepas penat memusing satu Brinchang terus turun ke Tanah Rata nak pergi MARDI. Sampai kat sana .. rupan-rupanya MARDI tutup hari Ahad..... aduhai ...keciwa sungguh!. 


Peace Yo!.... bergambar di replika strawberry dekat Kampund Sedia. Banyak kebun strawberry kat sini 


Suka masuk kedai-kedai yang jual cenderahati strawberry....merah menyala semuanya


Ini pun kesukaan munna.... tart buah dan strawberry cheese cake.... sedapnya....


Budak berdua yang happy kat CH... alhamdulillah tak banyak ragam. Yasmin siap tanya bila lagi kita nak pergi rumah tangga. Sebab dia suka sangat duduk kat hotel yg bertingkat-tingkat tu... munna punya bilik dekat third floor ... jenuh juga naik tangga ... budak berdua tu pulak suka sangat naik turun tangga.

Hujung bulan Ogos naik lagi ke Cameron Highlands kali ini bawa mertua munna pula

8 comments:

  1. Salam K.Munna..

    stoberi cicah coklet tu menggoda..
    nyumm3...
    bestnya jalan2 cameron..cma mungkin next year nk pegi..
    sukenye kakak meya & adik yasmin tuuu

    ReplyDelete
  2. alahaii bestnya pegi cameron kak Munna..Yasmin n kakak Meya pn happy sangat!!hehe..tapi tang strawbeery tu memang melting habis..terliuq sudah..hihih

    ReplyDelete
  3. Bestnya..nk pegi cameron hiland jgk...

    Salam kenal..sya folo blog munna :D

    ReplyDelete
  4. munna tak beli bunga rose? akk kalu kesana bunga rose akk beli dulu..hihi

    ReplyDelete
  5. Bestnya jln2, akak kalu nak p kena time cuti sek... leceh! Nak p time bukan cuti sek sendiri plak x cuti,,.

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum..salam ziarah!!

    Jemput ziarah blog saya ;)
    http://supplementforall.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah la Kak Munna, anak2 akak tak banyak ragam, kalo byk ragam, letih la... hehehe... tapi mmg saya ni antu stoberi coklat, huhhuuh...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails