Sahabat Alam Maya

Tuesday, May 28, 2013

Penginapan Di Langkawi

Selama 3 hari 2 malam di Langkawi... munna menyewa di Haszlena Homestay. Tahun lepas pun menyewa dengan kak Haszlena cuma kali ni tukar rumah lain pula. 




Sangat selesa rumah ni... sesuai bagi yang pergi ke Langkawi dengan ahli keluarga yang ramai.  cukup lengkap dalam rumah ni.... 

15 comments:

  1. bestnya..langkawi kt mana ya?
    selalu stay hotel je.

    ReplyDelete
  2. Wah dah macam duduk kat rumah sendiri kan kak Munna..selesa sikit..hihihi

    ReplyDelete
  3. Salam K.munna..
    Selesanya.. harus bookmarked ni..

    ReplyDelete
  4. Ada naik cable car pegi Gunung Mat Cincang tak? Bestttt!

    Borong apa di Langkawi?

    ReplyDelete
  5. gi Langkawi ye kak.. bestnyewww...

    ReplyDelete
  6. kelengkapan dapur pun lengkap jugak :)

    ReplyDelete
  7. nampak selesa...rietta mungkin akan stay di hotel sj..memandangkan cuma berdua sj...nnti rumah besar besar, sunyi pula...

    ReplyDelete
  8. boleh masak2 kat situ no..best kalau p 2,3 family

    ReplyDelete
  9. akak pun suka sewa home stay jika pegi ramai2...lebih selesa dan boleh bersembang2..boleh masak sama2..lebih enjoy...

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah budak2 tu enjoy sangat...kay Langkawipun ada hotel company akak MyAngkasa Hotel...tu yang kami nak menginap nanti.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails