Sahabat Alam Maya

Thursday, May 23, 2013

Cuti-Cuti Langkawi

Percutian ke Langkawi kali  ini dalam bulan April hari tu lagi kejadiannya... munna je yang baru nak update. Perancangan untuk ke Langkawi pun secara on the spot je... tiba2 je kakak ajak munna pun on je lah... Ini kali kedua munna ke Langkawi tahun lepas pergi  juga. Rasanya takkan jemu ke Langkawi ni... tiap-tiap tahun pun boleh yang penting pulus nya ada. Lagipun banyak lagi tempat yang munna tak pergi lagi.



Sebahagian daripada beg kami semua... semuanya campur yang kecik dan besar rombongan munna ke Langkawi kali ini seramai 13 orang. Naik feri dari Kuala Kedah ke Kuah. 


Yasmin yang takut dalam feri.... sepanjang dalam feri tu tuitup mata je... suruh tido tak nak pula


Kakak Meya maintain ..... dia memang suka naik feri.


Ceria bila dah sampai ke Langkawi.... hilang penat badan walaupun 6 jam duduk dalam kereta dan 1jam 45 minit dalam feri bila nampak je jeti Langkawi.


Minum ice blend sementara tunggu van yang di sewa pick up kami semua.

Nanti sambung lagi ye

15 comments:

  1. amboi...tiap2 tahun gi..sbnrnya takleh nak rancang sgt nnt mst tak jadi...rindunya nak pi Langkawi...huhuhu

    ReplyDelete
  2. wahhh..bestnya langkawi.. pergi selalu pun memang tak jemu... tapi saya dah lama x pergi naik feri selalu nai flight aja... limitednak shopping hi..hi...

    ReplyDelete
  3. langkawi ni pi banyak kali pun tak jemu sebab banyak tempat boleh pegi kan??memang tempat untuk jalan2..

    ReplyDelete
  4. dah lama saya tak ke Langkawi...last pergi pun 2006...hihihih...naik feri tu yg kanak kanak suka..:)

    ReplyDelete
  5. Salam K.Munna..
    bestnye g langkawi ..hihi.lama tak tgk kakak meya & adik yasmin...
    dah semakin besar & comellll :)

    ReplyDelete
  6. bestnya jalan2..tak pernah p lagi..huhu.. ^^

    ReplyDelete
  7. assalam Munna
    bestnya Langkawi
    entah bila dpt pergi ni, dah 14 thun x jejak he hee last 14 thn lepas lepas kawin honeymoon
    mesti shopping coklat banyak2 kan

    ReplyDelete
  8. bestnya gi Langkawiii... feri berapa tambang dia yea?

    ReplyDelete
  9. memang tak pernah jemu pergi Langkawikan? kalau boleh setiap tahun nak pergi..

    ReplyDelete
  10. rietta xpernah nek dr kuala kedah....biasa dr kuala perlis jerr...

    ReplyDelete
  11. sy pun baru gi last month
    mmg gi sana tiap2 taun pun xpe kan

    ReplyDelete
  12. seronoknya tengok pinggan mangkuk di langkawi...alhamdulillah dpt mkn angin di sana...

    ReplyDelete
  13. wahh bestnya pg Langkawi..aida pon kalo pg Langkawi mmg takkan jemu sbb best!!hihihi

    ReplyDelete
  14. syoknya pi jalan2 makan angin..:))

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails