Sahabat Alam Maya

Tuesday, August 9, 2011

Jom Hantar Kad Raya


aktiviti munna hari ini....hantar kad raya company pada yang berkenaan... 

38 comments:

  1. htr kat lea sekali ye. hehehehehhe

    ReplyDelete
  2. akak nnti adik hntar kad
    raya kat akak ehhh..
    nnti adik minta
    alamat rumah akak =)
    rinduuu..huh

    ReplyDelete
  3. zaman mengorat dulu syok la anta kad raya...

    ReplyDelete
  4. lya xnmpak byg2 kad raya pon lg thn ni,,, semuanya wish kot email, fb & blog.. rindu lak zaman meriah kad raya dlu..

    ReplyDelete
  5. Untuk Myra ada tak kak??heheee :)

    ReplyDelete
  6. munna..
    utk ayu ada tak??
    heheh,., cantik kad raya company munna tu

    ReplyDelete
  7. dah lama tak hantar kad raya..pakai sms je..hehe...

    ReplyDelete
  8. aktiviti yg dah lama saya tak buat. hantar kad raya. hehehe. very classic. maybe tahun ni nk try hantar kad raya sekali lagi.

    ReplyDelete
  9. dah lama rasanyer tak hantar kad raya...

    ReplyDelete
  10. wah munna...lama dah akak tak dapat kad raya..sekarang orang pakai sms je..anak-anak je yang aktif pakai kad raya ni sebab hantar by hand je ngan kawan-kawannya...rindu zaman kumpul kad raya kemudian gantung-gantung kat tangga rumah...he he he

    ReplyDelete
  11. meh antar kat saya satu..
    hehehe

    ReplyDelete
  12. wow.. rajinnya... tiap2 taun cuma kad raya dr pengetua je dapat.. tu pun nak 'kipas' cikgu2 koot.. pas tuw taun ni pengetua baru, dapat lagi ke kad???/

    ReplyDelete
  13. hihi,perasan je ms seko suka hntr kad raya,msuk uni mmg selamat xde,tp bl kerja ada plak.hihi

    ReplyDelete
  14. walaupun dunia semakin canggih,tp kad raya tetap jd tanda ingatan paling berharga =)

    ReplyDelete
  15. dah lama tak terima kad raya..sob..sob. skrg bila dah canggih, tradisi antar kad pun dah macam suram.

    ReplyDelete
  16. kak munna,nak kad rayer boleh?:P

    ReplyDelete
  17. wah semangt raya dah semakin membara hehehe :)

    Peace yaw,
    Qema Amaya

    ReplyDelete
  18. lama tak dapat kad raya..skrg suma main sms jek ucapan..

    ReplyDelete
  19. muehehe..cma pon baru je mengepos kad raye semlm...

    ReplyDelete
  20. uihhh..byk tu..cantek lak tu...nak satu leh?hihi

    ReplyDelete
  21. hye...nice blog.. kite da folo awk..jom singgah blog kite. www.duniasigadisberseliparhijau.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. huhu..rindu suasana terima kad raya masa dulu2.berlumba2 siapa dapat kadraya paling banyak.bila berkunjung rmh kawan, siap belek siapa ampunya kad. tup2 terbaca kad raya.." endut ku curang" hehe...

    ReplyDelete
  23. Seronok nya ada kad raya syarikat. Bleh gak tumpang hantar kepada sedara mara dan kengkawan.

    Selamat menulis kad raya!

    Ramadhan: Ucapan dan Kad Raya...

    ReplyDelete
  24. dh lama tak pos kad raya. pos kad raya boss jer.

    BTW munna, saya sgt rindu awak. Lately line tenet "sakit" dan tak baik-baik. Susah betul nak jalan-jalan. Harap munna dan keluarga sehat ye.

    ReplyDelete
  25. t pun suka htr kad2 raya pada kawan2.. cuma tak semeriah dan x seramai dulu.. ingat zaman sekolah.. mmg teruja klu dpt kad raya! suka sgt coz ada org ingat pada kita!

    ReplyDelete
  26. senasib la kita..dok antar kad raya untuk boss...

    ReplyDelete
  27. Kak, nanti bg nama & alamat ye

    normj1001@hotmail.com

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails