Sahabat Alam Maya

Friday, November 16, 2012

Misi Bermula

Orang lain dah daftar agaknya.... tapi munna baru je nak survey tadika mana satu nak hantar kakak Meya tahun depan. Rasanya pilihan hati munna nak hantar dekat Pasti Aqliah je.... tapi nak survey tadika lain dulu mana tahu ada yang bagi lebih benefits ke?........

Sekejap je masa berlalu dah nak sekolah anak munna rupanya...

30 comments:

  1. Anak saya dua2 saya hantar ke PASTI.

    ReplyDelete
  2. anak abah thn dpena dah masuk 4 thn..plan nak anta gk tadika..tp skrg mmg dia duk nursery..kt situ ada wat nursery and tadika skali

    ReplyDelete
  3. assalam Munna
    berapa thn ni ? sama dgn ank dara bungsu akk th dpn 6 thn alhamdulillah dpt Prasekolah kakaknya

    ReplyDelete
  4. Masa berlalu pantas Munna. Tahu-tahu Meya dah pandai membaca/mengira dan ajar yasmin pulak.

    ReplyDelete
  5. takper.. yang penting dia nak belajarkan.. kalau tempat belajar baguih anak2 tak nak belajarpun payah gak...

    ReplyDelete
  6. bukan anak je teruja...emak lebih2 lagi

    ReplyDelete
  7. akak dh ada anak dara.. heheh..xpe2, ada ms lg kot.. slamat mencari la yer :)

    ReplyDelete
  8. skrg tadika berlambak2 cuma kena pilih jew.. hehehe

    ReplyDelete
  9. habislah anak Kak nanti,tak menangis ke dia nanti?...tak dibaginya Kak balik rumah lepas hantar dia tu,haha...

    ReplyDelete
  10. alamak ..citer pasal meya daftar sek , baru teringat pasal zahrien huhuh

    ReplyDelete
  11. Elok lah daftar mulai sekarang. Senang nak buat persiapan. Lambat nanti, penuh pula sekolah tu. Kau awal ni, dah boleh tahu apa yang perlu dibayar dan dibeli...

    ReplyDelete
  12. kejap je kan kak, anak dah nak masuk sekolah..

    ReplyDelete
  13. kina tahun depan..rasanya si adam belom boleh lagi nak hantar dia ke sekolah.

    ReplyDelete
  14. Wahh kakak Meya dah nak pg sekolah...Mesti dia excited..Aqil pon nanti nak hantar time dia umo lima tahun..

    ReplyDelete
  15. dah nk sekolah kakak meya ye.. hiihi..

    ReplyDelete
  16. excited kan anak first time nak belajar.

    ReplyDelete
  17. semoga dpt buat pilihan y terbaik

    ReplyDelete
  18. harap2 dapat jumpa pilihan yg paling tepat utk kakak meya ye munna.

    ReplyDelete
  19. akak baru semalm cari utk zahrien munna
    kali nie masukkan dia tadika islam pula .. ;)

    ReplyDelete
  20. salam kenal.. sy tinggal jejak di sini.
    done follow u.. follow me back..:)
    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. Salam singgah...
    Follow sini....
    Tadika PASTI okey kak...Bagus utk anak2 belajar ilmu agama

    ReplyDelete
  22. yeay~ kak Meya dah nak masuk tadika
    mesti dia tak sabar... nak jumpe kawan2 baru kan Kak Munna..........

    ReplyDelete
  23. dah nak masuk tadika dah yea.
    kena survey dulu.mana tahu ade yg lagi better

    ReplyDelete
  24. sonok pulak dengar..kat opis sy ni pon..mak2 dah sibuk cakap pasai nak masukan anak sekolah mana...

    ReplyDelete
  25. Besar dah anak kak Munna, moga dapat cari yang terbaik ye kak :D

    ReplyDelete
  26. sy next week br nk daftar aiman tadika

    ReplyDelete
  27. survey hasil pamplet je. dari situ tgk dekat dgn rumah, byk jgk benefits... nxt wik blh la register.

    ReplyDelete
  28. besar dah meya..dah nak sekolah. tentu ibunya yg lebih teruja..:)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails